E-book - tytuly, wymiana, informacje

04 maja 2016 20:33 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wiesz co? Akurat tego pendriva w domu chyba zostawilam. Ale ja sie zapytam kolezanek ,jak maja to wysle Tobie. Dirie Waris mam tutaj dwie.Przełamać tabu  oraz List do matki . Jesli chcesz moge podrzucic.

Wiec czekam cierpliwie i mam nadzieje ze uda Ci sie zdobyc te ksiazki . Wyslalam Ci zaproszenie zebys wiedziala gdzie wyslac  
Kilka innych arabskich mam w tym Przelamac tabu i List do matki wiec dziekuje . 
04 maja 2016 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
agapl

Wiec czekam cierpliwie i mam nadzieje ze uda Ci sie zdobyc te ksiazki . Wyslalam Ci zaproszenie zebys wiedziala gdzie wyslac :-) 

Dobra  postaram sie zalatwic. Jutro rano je zmolestuje i wytarmosze za grzywki,niech szukaja 
04 maja 2016 21:44
scarlet

Niestety tych dwóch akurat nie mam, ale jak lubisz taką tematykę, to mam ok. 40 poz. jak ja to nazywam ARABSKIE, wszystko w pdf.
Jakbyś reflektowała, to mówisz i masz.

Jak masz tą serię Arabska żona, Arabska krew itd to możesz mi podesłać. Tylko pierwszą część przeczytałam i nawet mi się pdoobała. 
05 maja 2016 12:32
wichurra2

Jak masz tą serię Arabska żona, Arabska krew itd to możesz mi podesłać. Tylko pierwszą część przeczytałam i nawet mi się pdoobała. 

Mam, tylko Twojego meila nie mam,...
05 maja 2016 13:55
scarlet

Mam, tylko Twojego meila nie mam,...:-(

wichurra i małpa i o2.pl
05 maja 2016 14:09
scarlet

Mam, tylko Twojego meila nie mam,...:-(

Scarlet kochanie, moglabys Arabskie zony rowniez mi podeslac, wysylam zaproszenie;)

05 maja 2016 15:26
kika1

Scarlet kochanie, moglabys Arabskie zony rowniez mi podeslac, wysylam zaproszenie;)

Ale uprzedzam, że ja mam wszystkie e-booki tylko w pdf, bo takie odczytyje mój czytnik.
05 maja 2016 15:44
scarlet

Ale uprzedzam, że ja mam wszystkie e-booki tylko w pdf, bo takie odczytyje mój czytnik.

Dzięki Scarlet - e-booki dotarły, a forma to nie problem:)
Cieszę się, bo jakoś nie mogłam ich wyszukać w internecie, a kupować nie chciałam. 
05 maja 2016 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Kika, Wichurka macie pozostałe 3 czesci na meilach.
05 maja 2016 20:50
scarlet

Kika, Wichurka macie pozostałe 3 czesci na meilach.

Dziekuje:)))
05 maja 2016 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
Dla wszystkich szukających książek polecam:
http://freedisc.pl/
Jest tam full i jeszcze więcej. Nie trzeba nic ściągać. Można czytać na on-line na wszystkim co ma dostęp do neta: komp, smartfon czy tablet. Ja korzystam i jestem bardzo zadowolona. Dotąd nie spotkałam książki, której tam nie ma.
06 maja 2016 13:25 / 1 osobie podoba się ten post
agapl

Wiec czekam cierpliwie i mam nadzieje ze uda Ci sie zdobyc te ksiazki . Wyslalam Ci zaproszenie zebys wiedziala gdzie wyslac :-) 

Przepraszam,ze trwalo to dluzej niz mialo trwac ale w koncu dokopalam sie do ksiazek,ktorych szukasz. Wyslalam Tobie i Kwiat pustyni ,i Tylko razem z corka;) Udanej lektury zycze.
06 maja 2016 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Ania jutro Cię zarzucę, skorobnij tylko co najchetniej...ja w swoim ebokku mam juz prawie 1500 poz.

Scarlet jesteś wielka, dziękuję
06 maja 2016 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Przepraszam,ze trwalo to dluzej niz mialo trwac ale w koncu dokopalam sie do ksiazek,ktorych szukasz. Wyslalam Tobie i Kwiat pustyni ,i Tylko razem z corka;) Udanej lektury zycze.

Myszko , dziekuje bardzo ! Uwinelas sie szybciutko  
Jednak "Tylko razem z corka" gdzies sie zapodzialo po drodze wiec jak bys mogla jeszcze raz ja puscic to bylo by super! Pozdrowionka 
06 maja 2016 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
agapl

Myszko , dziekuje bardzo ! Uwinelas sie szybciutko :przytula: 
Jednak "Tylko razem z corka" gdzies sie zapodzialo po drodze wiec jak bys mogla jeszcze raz ja puscic to bylo by super! Pozdrowionka :-)

Nie ma za co ;)) Zaraz wysle jeszcze raz, spakowane jest wiec go zipem potraktuj czy czyms na podobienstwo ;)