E-book - tytuly, wymiana, informacje

27 sierpnia 2015 11:02 / 2 osobom podoba się ten post
E-booki wylacznie w MOBI, mam nowa partie, chetnie sie podziele - poczawszy od literatury wspolczesnej i faktu a skonczywszy na psychologicznych thillerach  /prosze o podanie e-meili/ jak rowniez o rewanz:))) w MOBI. Pozdrawiam:)))
27 sierpnia 2015 11:15
kika1

E-booki wylacznie w MOBI, mam nowa partie, chetnie sie podziele - poczawszy od literatury wspolczesnej i faktu a skonczywszy na psychologicznych thillerach  /prosze o podanie e-meili/ jak rowniez o rewanz:))) w MOBI. Pozdrawiam:)))

Dziękuję za pamięć i podesłałam co miałam. Mie wiem tylko czy będziesz zadowolona
27 sierpnia 2015 11:27 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Dziękuję za pamięć i podesłałam co miałam. Mie wiem tylko czy będziesz zadowolona :-)

Witaj Wstengo, na bezrybiu i rak ryba;))) dziekuje.
27 sierpnia 2015 12:48
kika1

Oprocz thrillerów bym prosila bardzo  Na (małpka)o2.pl. Rowniez pozdrawiam  Dawno cie nie bylo ?   O raju! musiałam wujka Google uruchomić żeby to odnależć! 

04 września 2015 13:35
MeryKy

Oprocz thrillerów bym prosila bardzo :-)  Na (małpka)o2.pl. Rowniez pozdrawiam :-)  Dawno cie nie bylo ?   O raju! musiałam wujka Google uruchomić żeby to odnależć! :-)

Wysuwam na pierwszą stronę dla pytajki 
15 listopada 2015 09:28
Pytanie do tych którzy mają czytniki książek-czy nie ma problemu z książkami po polsku?? czy jest tego dużo czy nadal króluje angielski??
15 listopada 2015 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Pytanie do tych którzy mają czytniki książek-czy nie ma problemu z książkami po polsku?? czy jest tego dużo czy nadal króluje angielski??

Nie ma problemu. Cała biblioteka świata jest dostępna. W języku polskim oczywiście też.
15 listopada 2015 10:40 / 1 osobie podoba się ten post
Potwierdzam - można ściągać za darmo - nielegalnie, można kupować w księgarniach internetowych - legalnie i często są promocje. Ja przez publio.pl kupuję, ale chyba wszystkie księgarnie mają taką opcję.
15 listopada 2015 11:18
Benita

Nie ma problemu. Cała biblioteka świata jest dostępna. W języku polskim oczywiście też.

@@ wczoraj.
15 listopada 2015 14:09
A ja się zawsze lubiłam uczyc tradycjonalnie, ze zwykla ksiazka, ale z drugiej strony zapewniałam sobie roznorodnosc. Na yt jest masa materiałów, bajek dla dzieci, napisanych prostym jezykiem. nie lubie się uczyc osobno slowek, choć czasme tak robie. Slowek w sumie powinno się uczyc w zdaniach. Powalajaca jest teraz w internecie ilość ,,kursow'', które można zakupić. Sa chyba najczęściej prymitywnym oszustwem. Cos w stylu ,,nauczyl się jezyka w 7 dni'' ;) Jedno jest pewne, cudow nie ma, ani w zyciu, ani w nauce jezyka.
14 grudnia 2015 13:06 / 1 osobie podoba się ten post
Przydaloby sie pare "swiatecznych e-bookow"  odwzajemnie sie
14 grudnia 2015 13:09
kika1

Przydaloby sie pare "swiatecznych e-bookow"  odwzajemnie sie:-)

Kiedy ja mam tylko Twoje.
14 grudnia 2015 13:11 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Wlasnie na Ciebie liczylam, od Wichurry swietna ksiazke-reportaz Arabski Swiat dostalam, moge przeslac:)
14 grudnia 2015 13:13
Benita

Tak ,tak mam te co wszystkie mamy .Od Kiki, Benity,Wichurki,i innych dziewczyn z forum.A to co miałam ,to wszystko poszło już w zeszłym roku.
14 grudnia 2015 13:21 / 1 osobie podoba się ten post
Mam pare nowych e-bookow z 2 i 20 pazdziernika, nie wszystkie interesujace ale mozna cos wybrac, jesli kto reflektuje to prosze o wiadomosc