E-booki wylacznie w MOBI, mam nowa partie, chetnie sie podziele - poczawszy od literatury wspolczesnej i faktu a skonczywszy na psychologicznych thillerach /prosze o podanie e-meili/ jak rowniez o rewanz:))) w MOBI. Pozdrawiam:)))
E-booki wylacznie w MOBI, mam nowa partie, chetnie sie podziele - poczawszy od literatury wspolczesnej i faktu a skonczywszy na psychologicznych thillerach /prosze o podanie e-meili/ jak rowniez o rewanz:))) w MOBI. Pozdrawiam:)))
Dziękuję za pamięć i podesłałam co miałam. Mie wiem tylko czy będziesz zadowolona :-)
Oprocz thrillerów bym prosila bardzo :-) Na (małpka)o2.pl. Rowniez pozdrawiam :-) Dawno cie nie bylo ? O raju! musiałam wujka Google uruchomić żeby to odnależć! :-)
Pytanie do tych którzy mają czytniki książek-czy nie ma problemu z książkami po polsku?? czy jest tego dużo czy nadal króluje angielski??
Nie ma problemu. Cała biblioteka świata jest dostępna. W języku polskim oczywiście też.
Przydaloby sie pare "swiatecznych e-bookow" odwzajemnie sie:-)
Kiedy ja mam tylko Twoje.
Kiedy ja mam tylko Twoje.