E-book - tytuly, wymiana, informacje

09 kwietnia 2015 22:08
Joasiu stokrotne dzięki . Jesteś wielka buziaki;)
10 kwietnia 2015 08:34
Joasia

Wysłałam Ci zaproszenie :) Jeśli je zaakceptujesz to bedę miała twojego meila i wyslę ci książki mam ok. 1000 ebooków :) kryminały, romansidła, sporo polskich; Szwaja, Grochola i wiele wiele innych :)

Joasiu wielkie dzięki,że podzieliłaś się swoimi książkami.Mam jeszcze jedną prośbę.Czy mogłabyś przesłać jeszcze coś Grocholi i Szwai bo chyba nie wszystkie przesłałaś.Jeszcze raz dziękuję Ci serdecznie. 
12 kwietnia 2015 14:49
Potrzebuję pomocy
Dostałam nowy czytnik e-book Kindle7. Córka wgrała mi nowe książki. Ale za diabła nie wiem jak zwiększyć czcionkę. W instrukcji nic na ten temat nie ma i nie wiem jak sobie poradzić. Szukam na "czuja" i nic. Ma ktoś ten czytnik i jest w stanie mnie poinstruować (ale wersja dla laika)? Bo prędzej mi oczy padną niż na tej ociupince przeczytam.
12 kwietnia 2015 14:55
Joasia

mam to wyslę :) tylko nie wiem czy mam cię w znajomych zaraz zobaczę :)

Doszły książki .Muszę je przerobić na mobi ,ale to nie problem.Wielkie dzięki.Jak masz tak dużo to wyślij jeszcze co nie co.Z góry dziękuję.
12 kwietnia 2015 15:06
Joasia

Gosiap poszły książki do Ciebie:):):)

witam podłącze się  pod posta.....jeeśli jest możliwosc ...to poroszę o przesłanie ròwnież mi.z gòry dzięki .

12 kwietnia 2015 16:31 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Potrzebuję pomocy
Dostałam nowy czytnik e-book Kindle7. Córka wgrała mi nowe książki. Ale za diabła nie wiem jak zwiększyć czcionkę. W instrukcji nic na ten temat nie ma i nie wiem jak sobie poradzić. Szukam na "czuja" i nic. Ma ktoś ten czytnik i jest w stanie mnie poinstruować (ale wersja dla laika)? Bo prędzej mi oczy padną niż na tej ociupince przeczytam.

12 kwietnia 2015 18:53
Na moim czytniku wystarczy dotknąć górną czesc ekranu i pojawia sie menu. Są tam literki chyba Aa i tam zmienia sie wielkosc czcionki. Tylko ja mam inny model, wiec moze byc inaczej.
12 kwietnia 2015 18:55
wichurra

Na moim czytniku wystarczy dotknąć górną czesc ekranu i pojawia sie menu. Są tam literki chyba Aa i tam zmienia sie wielkosc czcionki. Tylko ja mam inny model, wiec moze byc inaczej.

Już znalazłam. Problem miałam z książkami w PDF bo tam nie ma możliwości zmiany czcionki. Natomiast Mobi bez problemu. Znalazlam konweter to sobie zmienie i problem z głowy. Dzięki wszystkim za rady
13 kwietnia 2015 19:51
Dziewczyny czy ktoras z was ma ksiazki Andrzeja Pilipiuka ? Jezeli tak to bardzo prosze o wszystko co macie
I jeszcze szukam cos czeskiego pisarza Petra Sabacha . Moze ktoras z Was go zna ?
13 kwietnia 2015 20:16
Nic Pilipiuka nie mam, ale też go bardzo lubię:)
13 kwietnia 2015 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
agapl

Dziewczyny czy ktoras z was ma ksiazki Andrzeja Pilipiuka ? Jezeli tak to bardzo prosze o wszystko co macie :-)
I jeszcze szukam cos czeskiego pisarza Petra Sabacha . Moze ktoras z Was go zna ?

Ja mam Pilipiuka, ale dziś już nie mam czasu na wysyłkę. Jak masz maila w profilu to jutro podeślę, coś tam się szwenda po folderze...
14 kwietnia 2015 09:45
Joasia

oczywiście :) Popołudniu jak moja Helcia padnie ze zmeczenia to na spokojnie powysyłam  Wam :)

Joasia bardzo dziękuję za tytuły ,które doszły w niedzielę.Pozdrawiam i wielkie dzięki jeszcze raz.
14 kwietnia 2015 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Ja mam Pilipiuka, ale dziś już nie mam czasu na wysyłkę. Jak masz maila w profilu to jutro podeślę, coś tam się szwenda po folderze...

Z gory dziekuje Lili . Czekam cierpliwie  
16 kwietnia 2015 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Dziekuje Lili ksiazki dotarly  
09 maja 2015 18:45
Pomocy.Mam Larka 6,1 i za nic nie wiem jak zwiększyć czcionkę.Coś muszę zatwierdzić ,ale co i jak .Może ktoś coś mi poradzi.