Wlasnie na Ciebie liczylam, od Wichurry swietna ksiazke-reportaz Arabski Swiat dostalam, moge przeslac:)
Wlasnie na Ciebie liczylam, od Wichurry swietna ksiazke-reportaz Arabski Swiat dostalam, moge przeslac:)
Jest też druga część, ale przed moim wyjazdem była niedostępna do ściągnięcia. Jak wrócę do domu to znowu spróbuję, a jeżeli się nie uda to kupię i się z Tobą podzielę:)
Sprawdź, czy te już masz
Krag w EPUB a moj Kindelek przyjmuje tylko w MOBI, nie umiem przekonwertowac. Wiem, ze jestes na urlopie ale moze ktos inny sprobowalby mi pomoc. Wiem ze te ksiazka ta jest dobra, juz kiedys sie na nie czailam!!!
Mam pare nowych e-bookow z 2 i 20 pazdziernika, nie wszystkie interesujace ale mozna cos wybrac, jesli kto reflektuje to prosze o wiadomosc:-)
Ja nie umiem. Wkładam książkę w program Calibre - i on mi już dopasowuje format do mojego Kindla. Ty robisz inaczej?
To ja poproszę.
To ja ukłonię się Tobie Tereniu a w zamian mogę dać Alice Sebold - Nostalgia anioła i Szczęściara, Sylwia Day - Dotyk Crosa, Katarzyna Kołczewska - Wbrew sobie. Te pozycje chyba jeszcze nie fruwały na forum...... i ja tylko PDF.....
Gosia mam w mobi,to część ci podeślę ewentualnie zobaczysz co tam jest.
A ciebie PDF urządza??
Ja nie umiem tego przekalibrować...
Ja nic nie potrafię.Mój małżon się na tym zna i wszystko przerabia. Gosia to mobi wysyłać ci?
Ja nie umiem. Wkładam książkę w program Calibre - i on mi już dopasowuje format do mojego Kindla. Ty robisz inaczej?
Tak, poproszę może mi to też ktoś przerobi.
A może ktoś tu jakąś instrukcje podrzuci?
A ja wysyłam Tobie PDF.
Czytalas Biala lwice I, II? Koniec panowania Romanowow, uciekinierka z Rosji emigruje do Francji, gdzie poznaje niemieckiego liberalnego fotografa, wiaze sie z nim uczuciowo. II WS przynosi oczywiscie konflikt zydowski. Rosjanka wychodzi zamaz za Francuza rodzi dziecko, nie jego! Akcja konczy sie w czasach nam wspolczesnych. Nie jest to szmirowaty romans, choc poczatek mocno mnie zniechecil. Mysle, ze te pozycje mozna w swojej biblioteczce miec:)