E-book - tytuly, wymiana, informacje

14 grudnia 2015 13:21
kika1

Wlasnie na Ciebie liczylam, od Wichurry swietna ksiazke-reportaz Arabski Swiat dostalam, moge przeslac:)

Jest też druga część, ale przed moim wyjazdem była niedostępna do ściągnięcia. Jak wrócę do domu to znowu spróbuję, a jeżeli się nie uda to kupię i się z Tobą podzielę:)
14 grudnia 2015 13:25 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Jest też druga część, ale przed moim wyjazdem była niedostępna do ściągnięcia. Jak wrócę do domu to znowu spróbuję, a jeżeli się nie uda to kupię i się z Tobą podzielę:)

Byloby cudownie;) 
Na prezent swiateczny od rodziny zazyczylam sobie pare e-bookow, tytuly w opracowaniu:)
14 grudnia 2015 13:30
kika1

Wlasnie na Ciebie liczylam, od Wichurry swietna ksiazke-reportaz Arabski Swiat dostalam, moge przeslac:)

Sprawdź, czy te już masz
14 grudnia 2015 14:16 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Sprawdź, czy te już masz

Krag w EPUB a moj Kindelek przyjmuje tylko w MOBI, nie umiem przekonwertowac. Wiem, ze jestes na urlopie ale moze ktos inny sprobowalby mi pomoc. Wiem ze te ksiazka ta jest dobra,  juz kiedys sie na nie czailam!!!
14 grudnia 2015 15:03
kika1

Krag w EPUB a moj Kindelek przyjmuje tylko w MOBI, nie umiem przekonwertowac. Wiem, ze jestes na urlopie ale moze ktos inny sprobowalby mi pomoc. Wiem ze te ksiazka ta jest dobra,  juz kiedys sie na nie czailam!!!

Ja nie umiem. Wkładam książkę w program Calibre - i on mi już dopasowuje format do mojego Kindla. Ty robisz inaczej?
14 grudnia 2015 15:13 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Mam pare nowych e-bookow z 2 i 20 pazdziernika, nie wszystkie interesujace ale mozna cos wybrac, jesli kto reflektuje to prosze o wiadomosc:-)

To ja poproszę.
14 grudnia 2015 16:35 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Ja nie umiem. Wkładam książkę w program Calibre - i on mi już dopasowuje format do mojego Kindla. Ty robisz inaczej?

Kupuje wylacznie w MOBI lub otrzymuje przerobione przez syna;)
14 grudnia 2015 16:37 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

To ja poproszę.

To ja ukłonię się Tobie Tereniu a w zamian mogę dać Alice Sebold - Nostalgia anioła i Szczęściara, Sylwia Day - Dotyk Crosa, Katarzyna Kołczewska - Wbrew sobie. Te pozycje chyba jeszcze nie fruwały na forum...... i ja tylko PDF.....
14 grudnia 2015 16:39
Gosiap

To ja ukłonię się Tobie Tereniu a w zamian mogę dać Alice Sebold - Nostalgia anioła i Szczęściara, Sylwia Day - Dotyk Crosa, Katarzyna Kołczewska - Wbrew sobie. Te pozycje chyba jeszcze nie fruwały na forum...... i ja tylko PDF.....

Gosia mam w mobi,to część ci podeślę ewentualnie zobaczysz co tam jest.
14 grudnia 2015 16:43 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Gosia mam w mobi,to część ci podeślę ewentualnie zobaczysz co tam jest.

A ciebie PDF urządza??
Ja nie umiem tego przekalibrować...
14 grudnia 2015 17:36
Gosiap

A ciebie PDF urządza??
Ja nie umiem tego przekalibrować...

Ja nic nie potrafię.Mój małżon się na tym zna i wszystko przerabia. Gosia to mobi wysyłać ci?
14 grudnia 2015 17:59
teresadd

Ja nic nie potrafię.Mój małżon się na tym zna i wszystko przerabia. Gosia to mobi wysyłać ci?

Tak, poproszę może mi to też ktoś przerobi.
A może ktoś tu jakąś instrukcje podrzuci?
A ja wysyłam Tobie PDF.

14 grudnia 2015 18:32 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Czytalas Biala lwice I, II? Koniec panowania Romanowow, uciekinierka z Rosji emigruje do Francji, gdzie poznaje niemieckiego liberalnego fotografa, wiaze sie z nim uczuciowo. II WS przynosi oczywiscie konflikt zydowski. Rosjanka wychodzi zamaz za Francuza rodzi dziecko, nie jego! Akcja konczy sie w czasach nam wspolczesnych. Nie jest to szmirowaty romans, choc poczatek mocno mnie zniechecil. Mysle, ze te pozycje mozna w swojej biblioteczce miec:)
14 grudnia 2015 18:41
Gosiap

Tak, poproszę może mi to też ktoś przerobi.
A może ktoś tu jakąś instrukcje podrzuci?
A ja wysyłam Tobie PDF.

Gosiap mam pare pdf-ow moge podrzucic, nie mam jednak z Toba kontaktu, wejdz na moj profil i zamelduj sie:)))
14 grudnia 2015 19:42
kika1

Czytalas Biala lwice I, II? Koniec panowania Romanowow, uciekinierka z Rosji emigruje do Francji, gdzie poznaje niemieckiego liberalnego fotografa, wiaze sie z nim uczuciowo. II WS przynosi oczywiscie konflikt zydowski. Rosjanka wychodzi zamaz za Francuza rodzi dziecko, nie jego! Akcja konczy sie w czasach nam wspolczesnych. Nie jest to szmirowaty romans, choc poczatek mocno mnie zniechecil. Mysle, ze te pozycje mozna w swojej biblioteczce miec:)

Poproszę. tego jeszcze nie czytałam.