E-book - tytuly, wymiana, informacje

09 kwietnia 2015 09:11
Joasia

Wysłałam Ci zaproszenie :) Jeśli je zaakceptujesz to bedę miała twojego meila i wyslę ci książki mam ok. 1000 ebooków :) kryminały, romansidła, sporo polskich; Szwaja, Grochola i wiele wiele innych :)

Dzięki .Ja mam też trochę to ci podeślę.
09 kwietnia 2015 09:13
Joasia

Wysłałam Ci zaproszenie :) Jeśli je zaakceptujesz to bedę miała twojego meila i wyslę ci książki mam ok. 1000 ebooków :) kryminały, romansidła, sporo polskich; Szwaja, Grochola i wiele wiele innych :)

Czy ja się też mogę załapać ????

09 kwietnia 2015 10:05 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Czy ja się też mogę załapać ????

oczywiście :) Popołudniu jak moja Helcia padnie ze zmeczenia to na spokojnie powysyłam  Wam :)
09 kwietnia 2015 10:21
teresadd

To ja też poproszę .Mam papierowe wydanie ale nie chce mi się taszczyć.
Jak coś macie fajnego to mi też wyslijcie .Zresztą przygarnę wszystko.

Wczoraj wyslalam ci zaproszenie (bo nie widze twojego maila) ale nie wiem czemu nie doszlo ... wyslalam znowu. 
Jak jeszcze masz ochote na Greya to daj znac. 
09 kwietnia 2015 11:12 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Bardzo dziękuję, Grey dotarł, już jest w czytaniu i już wiem, że film podobał mi sie o wiele bardziej niż ksiązka. Przynajmniej na razie :))))))))))))
Zobaczymy jak będziej dalej :)))))))))))
Oczywiscie jak mas jeszcze coś fajnego to również poproszę na maila jesli nie sprawi Ci to kłopotu :)

Mi się książki bardziej podobały, czytałam już w zeszłym roku, początek pierwszej - jakieś 100 stron to flaki z olejem, ale potem jest lepiej, dwie kolejne są dużo ciekawsze bo i wątek kryminalny się pojawia, w książkach jest więcej opisów, szczegółów których w filmie nie było, ale film też niczego sobie.
09 kwietnia 2015 11:32
Ja też mam ochotę pliss
09 kwietnia 2015 11:49
anetta

Mi się książki bardziej podobały, czytałam już w zeszłym roku, początek pierwszej - jakieś 100 stron to flaki z olejem, ale potem jest lepiej, dwie kolejne są dużo ciekawsze bo i wątek kryminalny się pojawia, w książkach jest więcej opisów, szczegółów których w filmie nie było, ale film też niczego sobie.

Bardzo mozliwe, że tak będzie. Zbliżam się właśnie do setnej strony i liczę , że się rozkręci. Adaptacja filmowa zawsze różni sie od pierwowzoru i czasami nie powinno sie sięgać  po jedno z nich, a juz na pewno nie w celach porównawczych, ale....co ja zrobię, że mam wrażenie iż czytam Harleqina i to w bardzo kiepskim przekładzie. Czekam jak dotrę do kolejnych części. Może mnie uwiodą :)))))))))) Na tę chwilę, kompletnie nie rozumiem tych achów i ochów i tej całej
histerii, o przeniesieniu tego dzieła na ekran nie wspominając. W obronie tutaj stanąć moga tylko aktorzy , grający główne role w filmie, bo ich kreacje były doskonałe moim zdaniem.
09 kwietnia 2015 11:59
Wstenga i Teresadd kilka książek wam wysłałam :) Proszę sprawdzić czy doszły :):):)
Gosiek a na co ty masz ochotę ???:):):):)
09 kwietnia 2015 12:12
doda1961

Bardzo mozliwe, że tak będzie. Zbliżam się właśnie do setnej strony i liczę , że się rozkręci. Adaptacja filmowa zawsze różni sie od pierwowzoru i czasami nie powinno sie sięgać  po jedno z nich, a juz na pewno nie w celach porównawczych, ale....co ja zrobię, że mam wrażenie iż czytam Harleqina i to w bardzo kiepskim przekładzie. Czekam jak dotrę do kolejnych części. Może mnie uwiodą :)))))))))) Na tę chwilę, kompletnie nie rozumiem tych achów i ochów i tej całej
histerii, o przeniesieniu tego dzieła na ekran nie wspominając. W obronie tutaj stanąć moga tylko aktorzy , grający główne role w filmie, bo ich kreacje były doskonałe moim zdaniem.

Masz rację w książce ochów i achów przewija się pełno, jest napisana bardzej jako pamiętnik ze szczegółowymi doznaniami, wyobrażaniem sobie przez nią i tak jakby rozmową ze samą sobą, niektóre powtarzające się zdania trochę drażnią ale idze to znieść.  Mnie i tak bardziej wciągły 2 i 3 część.
09 kwietnia 2015 12:26
Joasia

Wstenga i Teresadd kilka książek wam wysłałam :) Proszę sprawdzić czy doszły :):):)

Dziękuję. Mam 12 szt. Przejrzę jak wrócę ze spaceru. Buziaki i polecam sie na przyszlość ;)))))))))))))))))
09 kwietnia 2015 13:11
Joasia

Joasiu jeżeli nie sprawi Ci to kłopotu prześlij do mnie również to co masz.Zaproszenie już wysyłam i z góry serdeczne dzięki.
09 kwietnia 2015 13:13
Joasia

na Greya oczywiście;)
09 kwietnia 2015 13:15
gosiek_

na Greya oczywiście;)

mam to wyslę :) tylko nie wiem czy mam cię w znajomych zaraz zobaczę :)
09 kwietnia 2015 13:29
gosiek_

Ja też mam ochotę pliss

wysłałam ci zaproszenie do przyjaciół :)
09 kwietnia 2015 14:33
Joasia

wysłałam ci zaproszenie do przyjaciół :)

Bardzo dziękuję .Doszły książki .Co i jak zobaczę w laptopie bo naradzie mam podgląd w tablecie.