Wysłałam Ci zaproszenie :) Jeśli je zaakceptujesz to bedę miała twojego meila i wyslę ci książki mam ok. 1000 ebooków :) kryminały, romansidła, sporo polskich; Szwaja, Grochola i wiele wiele innych :)
Wysłałam Ci zaproszenie :) Jeśli je zaakceptujesz to bedę miała twojego meila i wyslę ci książki mam ok. 1000 ebooków :) kryminały, romansidła, sporo polskich; Szwaja, Grochola i wiele wiele innych :)
Czy ja się też mogę załapać ????
To ja też poproszę .Mam papierowe wydanie ale nie chce mi się taszczyć.
Jak coś macie fajnego to mi też wyslijcie .Zresztą przygarnę wszystko.
Bardzo dziękuję, Grey dotarł, już jest w czytaniu i już wiem, że film podobał mi sie o wiele bardziej niż ksiązka. Przynajmniej na razie :))))))))))))
Zobaczymy jak będziej dalej :)))))))))))
Oczywiscie jak mas jeszcze coś fajnego to również poproszę na maila jesli nie sprawi Ci to kłopotu :)
Mi się książki bardziej podobały, czytałam już w zeszłym roku, początek pierwszej - jakieś 100 stron to flaki z olejem, ale potem jest lepiej, dwie kolejne są dużo ciekawsze bo i wątek kryminalny się pojawia, w książkach jest więcej opisów, szczegółów których w filmie nie było, ale film też niczego sobie.
Bardzo mozliwe, że tak będzie. Zbliżam się właśnie do setnej strony i liczę , że się rozkręci. Adaptacja filmowa zawsze różni sie od pierwowzoru i czasami nie powinno sie sięgać po jedno z nich, a juz na pewno nie w celach porównawczych, ale....co ja zrobię, że mam wrażenie iż czytam Harleqina i to w bardzo kiepskim przekładzie. Czekam jak dotrę do kolejnych części. Może mnie uwiodą :)))))))))) Na tę chwilę, kompletnie nie rozumiem tych achów i ochów i tej całej
histerii, o przeniesieniu tego dzieła na ekran nie wspominając. W obronie tutaj stanąć moga tylko aktorzy , grający główne role w filmie, bo ich kreacje były doskonałe moim zdaniem.
Wstenga i Teresadd kilka książek wam wysłałam :) Proszę sprawdzić czy doszły :):):)
Gosiek a na co ty masz ochotę ???:):):):)
Wstenga i Teresadd kilka książek wam wysłałam :) Proszę sprawdzić czy doszły :):):)
Gosiek a na co ty masz ochotę ???:):):):)
na Greya oczywiście;)
Ja też mam ochotę pliss
wysłałam ci zaproszenie do przyjaciół :)