Zazdroszxze :-) Moja pdp je porcje 4-5 krotnie wieksze od moich w dodatku dietetycznych i jest chuda jaj szczypiorek:-)
A ja jakies pol roku temu na Fb polubilam Chodakowska z mysla ze bede cwiczyc i na polubieniu sie skonczylo jakna razie :lol3:
Zazdroszxze :-) Moja pdp je porcje 4-5 krotnie wieksze od moich w dodatku dietetycznych i jest chuda jaj szczypiorek:-)
A ja jakies pol roku temu na Fb polubilam Chodakowska z mysla ze bede cwiczyc i na polubieniu sie skonczylo jakna razie :lol3:
Jakiś czas ćwiczyłam z nią, ale teraz przerzuciłam się na Mel B. Ma jakoś więcej entuzjazmu w sobie :)
Ja osobiście niedawno zaczęłam. Na początku myślałam że umrę. Brzuch, ramiona i pośladki bolały mnie gdzie tylko dotknęła, a każdy jeden krok to była jakaś masakra. Jednak teraz widzę efekty. Zaczęłam mieć wreszcie siłę w rękach i mogę sama otworzyć słoik (a przyznajmy drogie Panie, że to nie lada wyczyn) :).
Chociaż muszę przyznać że na początku się rozczarowałam- po pierwszych dwóch treningach nic mi nie było, a były strasznie nudne. I miałam rezygnować, jednak zdecydowałam że nie mogę tak łatwo się poddać i oglądając zdjęcia dziewczyn i ich metamorfoz podjęłam próby i osobiście teraz polecam! :)