Nie to jest na poważnie,nawet więcej nie pojechałam do pary dziadków bo babcia była zazdrosna,zażądała aby firma przysłała brzydką opiekunkę,a co ostatnio słyszałam że opiekunki wolą do dziadków bo pokazują cycki za 100e.Każdy orze jak może
Nie to jest na poważnie,nawet więcej nie pojechałam do pary dziadków bo babcia była zazdrosna,zażądała aby firma przysłała brzydką opiekunkę,a co ostatnio słyszałam że opiekunki wolą do dziadków bo pokazują cycki za 100e.Każdy orze jak może
Basiu, to ja z Tobą.....:lol3:
To jakiś kiepski cennik mają.......:lol3::lol3:
Znaczy , że co ze mną ? Do roboty się wybierzesz , czy o ręke będziesz chciała mnie poprosić ? ..... Ewka ! Ja tam z Tobą po karimatach wałkowac jak Fioletta sie nie będę - 100 % hetero jestem ...no !:lol2:
Ewa to ponoć wysoka półka,policz jakbyś tak codziennie pokazała:lol3:
Promocja to w sklepie a nie u mnie.....:lol3: :lol3:
No przecież, że do roboty....do dziadziusia.....:-)
A z Fiolettą to my sobie tylko leżymy i pachniemy.
Są opiekunki które jezdzą tylko do dziadków,ponoć panowie mają mniejsze wymagania,ja myślę że to zależy od charakteru,bo tak naprawdę jest różnie,ja raczej wolę babcie bo panowie zaraz chcą się ze mną żenić,a ja jakoś nie gustuje w tym przedziale wiekowym
Ewunia, to Ty popatrz z kim Ty lezysz bo Filetowa bransoletki przecież szuka :-)
Takie z Was bohaterki, ale pewnie żaden dziadek do łóżka nie chciał Wam wejść...:gwizdanie: