Podopieczny czy podopieczna - co lepsze?

17 listopada 2016 19:19 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

A nie szukasz...wiesz co:lol2:

Co? bo tysiąc myśli mi krąży przez tego śmiejącego 
17 listopada 2016 19:19 / 3 osobom podoba się ten post
Nugatka

Ja miałam małżenstwo i nie chcę więcej. A babunię też miałam taką, że hoho :wiking: Mam koleżanki, które jeżdżą tylko do dziadków, ale mają naprawdę fajnych tych dziadków. Wszystko zależy od stanu, chorób, a jesli Pdp w miarę zdrowy, to od charakteru 

Oczywiście
17 listopada 2016 19:21 / 3 osobom podoba się ten post
Nugatka

Co? :-) bo tysiąc myśli mi krąży przez tego śmiejącego :-)

Żartowałam Nie mogę objaśnić, bo dostanę bananowy deserek
17 listopada 2016 19:24 / 5 osobom podoba się ten post
Moja koleżanka mówi:"Nie bierz dwóch, bo jeden śpi a drugi szpieguje, albo dziadek podrywa, a babcia jest zazdrosna"Coś w tym jest
17 listopada 2016 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Żartowałam:-) Nie mogę objaśnić, bo dostanę bananowy deserek:-)

OK, wiem. W razie "W" wpadne do Twego wątku 
17 listopada 2016 19:28 / 5 osobom podoba się ten post
Chociaż jak się trafi na fajną parę, to można spokojnie na przerwę wyjść, albo mniej towarzystwa są spragnieni, bo maja siebie, gorzej gdy tylko się kłócą.
17 listopada 2016 19:43 / 6 osobom podoba się ten post
Ja pierwszy raz jest u dziadka. On jako PDP jest bardzo dobrym przypadkiem. Oczywiście ma jakieś tam negatywne niuanse, ale bilans wychodzi mi na plus. Gdyby nie inne okoliczności tej Stelli, które są przykre i trudne do akceptacji, to chętnie opiekowałabym się nim dalej.

Nie wiem czy pozytywna ocena Stelli zależy od płci PDP, ale moje 2 poprzednie PDP były kobietami i miałam z nimi dość ciężko. Dużo zależy od charakteru i stanu zdrowia.
17 listopada 2016 19:48 / 7 osobom podoba się ten post
Zofija

Ja pierwszy raz jest u dziadka. On jako PDP jest bardzo dobrym przypadkiem. Oczywiście ma jakieś tam negatywne niuanse, ale bilans wychodzi mi na plus. Gdyby nie inne okoliczności tej Stelli, które są przykre i trudne do akceptacji, to chętnie opiekowałabym się nim dalej.

Nie wiem czy pozytywna ocena Stelli zależy od płci PDP, ale moje 2 poprzednie PDP były kobietami i miałam z nimi dość ciężko. Dużo zależy od charakteru i stanu zdrowia.

Są opiekunki które jezdzą tylko do dziadków,ponoć panowie mają mniejsze wymagania,ja myślę że to zależy od charakteru,bo tak naprawdę jest różnie,ja raczej wolę babcie bo panowie zaraz chcą się ze mną żenić,a ja jakoś nie gustuje w tym przedziale wiekowym
17 listopada 2016 20:03 / 9 osobom podoba się ten post
Malina

Są opiekunki które jezdzą tylko do dziadków,ponoć panowie mają mniejsze wymagania,ja myślę że to zależy od charakteru,bo tak naprawdę jest różnie,ja raczej wolę babcie bo panowie zaraz chcą się ze mną żenić,a ja jakoś nie gustuje w tym przedziale wiekowym

Poważnie chcą się żenić ? ....Nie ma bata , gdzieś tak za rok zacznę jeździć tylko do dziadków
17 listopada 2016 20:08 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Poważnie chcą się żenić ? ....Nie ma bata , gdzieś tak za rok zacznę jeździć tylko do dziadków :-)

Basiu, Ty tak na slowo nie wierz Malinie, później Ci powie, że kiedyś słyszała taka historię 
17 listopada 2016 20:10 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Poważnie chcą się żenić ? ....Nie ma bata , gdzieś tak za rok zacznę jeździć tylko do dziadków :-)

Basiu, to ja z Tobą.....
17 listopada 2016 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Basiu, to ja z Tobą.....
17 listopada 2016 20:10
Barbara niepowtarzalna

Basiu, to ja z Tobą.....
17 listopada 2016 20:12 / 8 osobom podoba się ten post
Nugatka

Basiu, Ty tak na slowo nie wierz Malinie, później Ci powie, że kiedyś słyszała taka historię :lol2:

Nie to jest na poważnie,nawet więcej nie pojechałam do pary dziadków bo babcia była zazdrosna,zażądała aby firma przysłała brzydką opiekunkę,a co ostatnio słyszałam że opiekunki wolą do dziadków bo pokazują cycki za 100e.Każdy orze jak może
17 listopada 2016 20:14 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Poważnie,oferty matrymonialne były,i to nie jest kit