Na wyjeździe #4

28 listopada 2013 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Pewnie w ciąży.

Tylko was rozczaruje to była babsko-babska wojna.
28 listopada 2013 19:37
XXX letnia podobno 
28 listopada 2013 19:38
mleczko47

Pewnie w ciąży.

No to juz nie jestem pewny czy wygralas ha ha
28 listopada 2013 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

XXX letnia podobno 

Orim, nie znasz sie na wojnach babsko-babskich.Jeden dzien jak 10 lat.Tak daja do przodu.
28 listopada 2013 19:39
mleczko47

Tylko was rozczaruje to była babsko-babska wojna.

Oj !!! To sie kłaki i ciepłe słowa posypaly hihi
28 listopada 2013 19:40
mleczko47

Orim, nie znasz sie na wojnach babsko-babskich.Jeden dzien jak 10 lat.Tak daja do przodu.

no fakt nie znam sie Zawsze wolalem przeczekac i poczekac na ta ktora wygra ha ha
28 listopada 2013 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
A teraz czytam jak sprawdzić trwałosc zwiazku z druga osobą.(poniewaz płcie bywaja odmienne lub identyczne w związkach) i nacieszyc sie nie moge,ze ja wyjechalam za kasa a nie zeby sprawdzić trwalosc mojego związku małżeńskiego z płcia przeciwną mojemu wyjazdowi.

Poczytam,poczytam. I wtedy napiszę.
28 listopada 2013 20:05
robert72

Do bani to, nie umiem tych zdjęć wkleić.Próbuję i nie umiem. WIEM JAK MASAZ ZROBIĆ,JAK GIMNASTYKĘ ODPOWIEDNIA DOBRAC A NIE JAK ZDJĘCIA WKLEJAĆ!!!!
Scarlet ratuj!!! Może na pocztę do Ciebie bym wysłał, a Ty spróbujesz cos podziałac w tym temacie.Powiedz jak będę mógł sie odwdzięczyc za okazana pomoc!!!
Andrejka, jutro mi dopiero opłacą weeb .tv ale super ,ze korzystasz jeszcze:)
Ivanilia, a ten drugi mega przystojniak to JA?:) Buziole słodziole

Nie pytaj, tylko wysyłaj.

Probiren.
28 listopada 2013 22:45
scarlet

Nie pytaj, tylko wysyłaj.

Probiren.

Sorki, spróbuję znowu rano, teraz mi komp muli,
nie mogę nic z E-fotka wysłać
29 listopada 2013 07:52
Dzien doberek no i mamy piatek wekendu poczatek hehe.No i dzis u mnie wypłata..No i kolezanka do domku jedzie ale nalezy jej sie urlop 2 miesiace siedziała i miesic na innej szteli była na zastepstwie to teraz sobie odpocznie!!!Sama mi nasze forum poleciła,a wchodzi gdzies indziej na o2 chyba mowiła,az mnie zdziwiła!!!! Mowi ze tak tylko zeby poczytac bo jak widzi jak tam sie kłuca nie nie chce byc na foru ! Powiedziałam ze u nas to jest inaczej czasmi jakis zgrzyy jest ech bo inaczej nudno by było hehe a po za tym jest fajne duzo porad ,pomocy fajnie kolezanki i koledzy mam nadzieje ze sie wkoncu skusi i sie pojawi na naszym opiekunkowie!!! miłego dnia kochani , wyjezdzajacym szerokosci i wspaniałego urlopu:))))) No i usmiech zdjeci robie hehehe:)))))))))))))))))
29 listopada 2013 09:07 / 2 osobom podoba się ten post
robert72

Gabrysia, zdjecia zrobione w Meersburgu.Mam tez inne ale nie wiem jak wkleić, bo za duży plik na e-fotke.

Zdjęcia Roberta

29 listopada 2013 09:19
scarlet

Zdjęcia Roberta

uwielbiam takie widoki. Sama tez mam mnóstwo fotek wshodów i zachodów słońca.
29 listopada 2013 09:23 / 2 osobom podoba się ten post
Robert, te zdjęcia są piękne! Liczę, że pokazesz nam jeszcze jakieś. Boże, sami utalentowani ludzie się tu ulokowali. Jedni pięknie piszą, inni fotografują, a ja tylko podziwiam, no aż mi trochę nieswojo... Poszukam i ja w sobie może drzemiącego talentu. Ojej! Aż się boję, co mi w duszy gra... Miłego dnia kochani! Mało piszę, ale Was czytam.
29 listopada 2013 09:28
        sprawdze czy i mi sie uda :)     chiba nie udalo sie:(    

chyba jednak tak:)
29 listopada 2013 09:35 / 1 osobie podoba się ten post
Ty to masz-jeszcze impreza na pożegnanie:))