A u mnie tranu nie bylooooo;(
A u mnie tranu nie bylooooo;(
A czy ktoś pamięta robienie "pawich oczek" w dzieciństwie?
Nie wiem czy o te pawie oczka ci chodzi? Ja pamietam jak z wycinanek się to robiło,ozdoba na choinkę to była,tak samo jak łańcuchy z kolorowych pasków wycinanek sklejanych w oczka i potem łączonych w łańcuch... Też na zajęciach z ZPT dziewczynki w wieku 12-13 lat miały za zadanie zrobić tarkę do jarzyn z metalowej puszki,to było wyzwanie....albo z drewna pomysł dowolny wieszak,musiał być kolorowy......
Nie wiem czy o te pawie oczka ci chodzi? Ja pamietam jak z wycinanek się to robiło,ozdoba na choinkę to była,tak samo jak łańcuchy z kolorowych pasków wycinanek sklejanych w oczka i potem łączonych w łańcuch... Też na zajęciach z ZPT dziewczynki w wieku 12-13 lat miały za zadanie zrobić tarkę do jarzyn z metalowej puszki,to było wyzwanie....albo z drewna pomysł dowolny wieszak,musiał być kolorowy......
To ja Was pobije na głowe a Pan Michał Sumiński co prowadział? jaką piosenką rozpoczynała sie ta audycja.
zwierzyniec
Ok to był zwierzyniec .
ja jeszcze Jacka i Agatke pamietam i Gucia i Balbinke...jak tak sie rozkrece to okaze sie,ze Powstanie Warszawskie pamietam he he
A pamietasz dowcip o Guciu i Balbince ? bardzo popularny był w tym czasie.