Anioła też lubię. Powąchaj jak gdzieś jeszcze będzie Innocent. Bardzo interesujący zapach.
Anioła też lubię. Powąchaj jak gdzieś jeszcze będzie Innocent. Bardzo interesujący zapach.
Ten z Nostromo najbardziej Ósmy:-)
Ładny ale to już nie to co kiedyś. Może mi już się, obwachal "ten zapach bo długo go używałam ale przyznaję trwały jest :-)
A to ciekawe, że, obcy"najlepiej na Tobie, leży" :smiech3:
Jest jeszcze w sprzedaży?
Nie będzie njusa.Uspokój się :-)
Bo to Mugler :przytula: do takiego Obcego to aż miło się przytulić i zostac na dłużej w takowej pozycji. Ja lubię jego Anioła:hihihi: już pisałam wcześniej ,jest bardzo trwały
Tak. Takie błękitne opakowanie i czarny napis. Jak kupiłam kiedyś w Bułgarii to wydawało mi się, że był trwalszy i ładniej pachnial niż te dostępne obecnie ale może się mylę. Zapach "mocny ":-)
Tak trwały jak do Ciebie przylgnie to na zawsze :-)
Taki to juz Archanioł. Nie ma to tamto :-)
Jest jeszcze w sprzedaży?
Chyba pójdę za Twoją rada i się uspokoje. Oczy mi się same zamykają. Dzisiaj oprócz pieczenia ciasteczek jeszcze mnóstwo innych atrakcji miałam. Dobrze, że rodzina chociaż grzeczna w stosunku do mnie :-)
Ładny ale to już nie to co kiedyś. Może mi już się, obwachal "ten zapach bo długo go używałam ale przyznaję trwały jest :-)
Taki to juz Archanioł. Nie ma to tamto :-)
Czasem trzeba tupnąć nogą Kiko. Do rozważenia- Ty wiesz na miejscu czy da się zastosować , czy nie.
Pisz tu z nami jak najczęsciej. Głupotki tez- to odstresowuje.