Prześpij, przetraw i kup, bo będziesz potem zła, że nie zrobiłaś sobie prezentu.
Prześpij, przetraw i kup, bo będziesz potem zła, że nie zrobiłaś sobie prezentu.
Un Jardin sur le toit:-):slodki krolik:
Prosto z Paryża :-)
Fajny zapach?ok luklam w necie myślę, że ciekawy i promo jest, niuchnę :-)
Fajny zapach?ok luklam w necie myślę, że ciekawy i promo jest, niuchnę :-)
Ogródki są bardziej wiosenno-letnie, ale jak kto lubi to się i zimą popsika i nic się nie stanie.
Dostałam w jednej z zuryskich perfumerii próbkę Cassili-zapach nowej francuskiej firmy perfumiarskiej Parfums de Marly.
Średni taki- choć zaczyna się dość ciekawie-porzeczką i różą. Jednak dla mnie za słodki, za mało wyrazisty i trwałość też nie powala tak jak cena- za 100 ml prawie 300 CHF. To chyba za firmę.
Na zimę otulam się Alienem z morderczym , wytrawnym jaśminem. "Obcy" teraz najlepiej na mnie leży :-)
Ogródki są bardziej wiosenno-letnie, ale jak kto lubi to się i zimą popsika i nic się nie stanie.
Dostałam w jednej z zuryskich perfumerii próbkę Cassili-zapach nowej francuskiej firmy perfumiarskiej Parfums de Marly.
Średni taki- choć zaczyna się dość ciekawie-porzeczką i różą. Jednak dla mnie za słodki, za mało wyrazisty i trwałość też nie powala tak jak cena- za 100 ml prawie 300 CHF. To chyba za firmę.
Na zimę otulam się Alienem z morderczym , wytrawnym jaśminem. "Obcy" teraz najlepiej na mnie leży :-)
A to ciekawe, że, obcy"najlepiej na Tobie, leży" :smiech3:
Gdzie ta promocja. Daj mi namiary może trochę taniej jest niż ja widziałam :-)
Bo to Mugler :przytula: do takiego Obcego to aż miło się przytulić i zostac na dłużej w takowej pozycji. Ja lubię jego Anioła:hihihi: już pisałam wcześniej ,jest bardzo trwały
Ten z Nostromo najbardziej Ósmy:-)
Anioła też lubię. Powąchaj jak gdzieś jeszcze będzie Innocent. Bardzo interesujący zapach.
W Douglasie ale w necie widzialam
Ok a Aurę wachalas? Kurde bardzo skomplikowany zapach nie wiem czy nie bardziej dla starszego pokolenia, może się mylę.,