17 listopada 2013 08:57 / 4 osobom podoba się ten post
ZofijaA jesli ktoras odwazylaby sie opublikowac taki material, to zapwne bedzie mogla liczyc na laskawosc, gdyz repertuar narzedzi ponizajacych chyba juz zostal wyczerpany przez wszystkie wybitne wysoce empatyczne i profesjonalne opiekunki tak aktywne przez ostatnie 2 dni na moim watku.
Ja nie lubię takich czczych dyskusji,nie prowadzących do nieczego,takie zwykłe bicie piany,Zofia ja sie nie odnosze do twojego dziennika,bo nie czuje się upowazniona do oceniania twojej pracy ,ponieważ moje doswiadczenie w tej profesji jest zbyt małe,ale odnosze wrażenie ze publikując tutaj swój pamiętnik,czy jak to nazwać-spodziewałaś się conajmniej Oscara za swoja prace a tu zonk,opinie są rożne tak jak różne jest podejscie opiekunek do tej pracy,to,że cie krytukują to nic złego to tylko wskazówka co mogłabyś jeszcze ewentualnie poprawić w swojej pracy ja bym chciała takie wskazówki,ale ich nie otrzymam bo nie otwieram sie na siebie tak jak TY,więc jezeli już zdecydowałaś sie na taki krok to przyjmuj z godnoscią wszelką krytykę i nie uznawaj jej za złośliwości ,nie trzeba sie bac krytyki-ty powinnaś o tym wiedzieć-jestes tak głeboko religijna-miłej niedzieli ci życze i nie złośc sie tak bo nie warto !!!!!