Na wyjeździe #3

02 października 2013 19:42
Hej wieczorkiem,środa zaliczona po dzisiejszej awanturze nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku,no ale muszę,miłego wieczorka mimo wszystko.
02 października 2013 20:12
Witam wieczorową porą.:)
02 października 2013 20:14
Moja podopieczna poszła spać dzisiaj przed 20 stą. Mnie chyba przeziębienie bierze. Mam ostatnią saszetkę Febrisanu, która własnie sobie wsypałem do szklanki. Mam nadzieję ze mnie postai na nogi. Chyba pogram na komputerze, to mi czs zleci, a potem filmidło do poduszki. Ależ mi się nudzi tutaj wieczorami.
02 października 2013 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
opiekun_Janusz

Moja podopieczna poszła spać dzisiaj przed 20 stą. Mnie chyba przeziębienie bierze. Mam ostatnią saszetkę Febrisanu, która własnie sobie wsypałem do szklanki. Mam nadzieję ze mnie postai na nogi. Chyba pogram na komputerze, to mi czs zleci, a potem filmidło do poduszki. Ależ mi się nudzi tutaj wieczorami.

No widzisz może gumowa fryderyka by się przydała?to tak żartem,ale faktycznie wieczory sa nudne gdyby nie ten net, straszne
02 października 2013 20:21
Witam rowniez,moj dziadek robi lulu,ale to cisza przed burza,bo w nocy zacznie sie wedrowka ludow-wic musze wykorzystac troche wolnego.
02 października 2013 20:22
Kruszynka1964 - a jak wyszły knedelki?
02 października 2013 20:25
opiekun_Janusz

Matko ty moja! Jak ja bym chciala zeby moje Skarby chodziły o 20 spac! Ale nie. 22 lub później...no lece na dół a szkoda bo dzis "Forrest.Gump‎ " :(( Moze jutro czy pojutrze obejrze jak bedzie popołudniu.
02 października 2013 20:28
opiekun_Janusz

moja chodzi juz o 19 codziennie i tez mi sie strasznie nudzi:)
02 października 2013 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
Moj PDP jest w innym swoim zamknientym czesci mozgu swiecie, juz dwie godziny nadaje, a ja moja pania siedzimy w kuchni. Mowie zeby dała tabletke nasenna to nie wiem na co czeka!!!  apozniej narzeka ze jej spac nie dal bo nadawał do 3 w nocy .My mamy ustalone ze nie wstaje w nocy!!! ale jak on nie spi i krzyczy to słysze ,i nie raz mam ochote zejsc ,ale jak pokarze raz to juz zechce tak do konca a nie ma az takiej potrzeby.dałabym mu tabletke ale sie boje ,on sie meczy i ona poznie ech demencjo!!!!
02 października 2013 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

moja chodzi juz o 19 codziennie i tez mi sie strasznie nudzi:)

ojej a ja bym chciała zeby moja tak chodziła spac i nie nudziłabym sie hehe,zorganizujcie sobie czas przeciez macie internet,a jak nie to sport uprawiac a co dla zdrowia sie przyda nie wspomne o kondycji:))))))))))))
02 października 2013 21:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj, miałam dzień wolny. Podopieczna zobaczyła mnie przez szklane drzwi balkonowe i kiwa palcem żebym do niej przyszła. No nic, idę do niej. Siedzi z córką, ja wchodzę, ona uśmiech od ucha do ucha i mówi do córki: zobacz ana ma dzień wolny i przyszła do mnie w gości:) Posiedziałam minutę, miło było popatrzeć jaka jest zadowolona.
02 października 2013 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

ojej a ja bym chciała zeby moja tak chodziła spac i nie nudziłabym sie hehe,zorganizujcie sobie czas przeciez macie internet,a jak nie to sport uprawiac a co dla zdrowia sie przyda nie wspomne o kondycji:))))))))))))

ja tez sie bym nie nudziła :)) tyle jest do roboty, tyle mozna obejrzec filmow, tyle powyszywac...ło matko!!
02 października 2013 21:46 / 3 osobom podoba się ten post
Dobranoc spicie dziewczynki spokojenie.

Te co w domu nie sadzcie w tym tygodniu kwiatow cebulowych.Po niedzieli,po niedzieli. Serio.
02 października 2013 22:28
Dobrej nocy orzeszki, do jutra.
02 października 2013 22:38
mleczko47

Dobranoc spicie dziewczynki spokojenie.

Te co w domu nie sadzcie w tym tygodniu kwiatow cebulowych.Po niedzieli,po niedzieli. Serio.

I do kiedy Mleczko bo ja w nastepna sobote bede dopiero w domu i mam zamiar sadzic!!!