a kiedy wracasz z tego Rzymu bo tak mi sie skojarzyło że Wisienka pewnie 13 będzie miała problem dotrzeć - po sobotnim weselichu córki musi się zregenerować :) Ona jest z Grudziądza a ja mieszkam za Nakłem
a kiedy wracasz z tego Rzymu bo tak mi sie skojarzyło że Wisienka pewnie 13 będzie miała problem dotrzeć - po sobotnim weselichu córki musi się zregenerować :) Ona jest z Grudziądza a ja mieszkam za Nakłem
Nie Anetta , nie bede miała problemu z dotarciem, wesele nieduze, bardziej przyjęcie. A poza tym ja nie pije duzych ilosci alkoholu.
Stawie sie z przyjemnością w Bydgoszczy
wracam 21 maja.
To widzę,ze ja mam najbliżej i stawię się na bank.Ostatnie dni mam sporo roboty na działce i aż wstyd byłoby mi afiszowac się zaniedbanymi dłońmi,a na Rzym jakos się ogarnę.
Jak wrócę też będę walczyła w ogródkach mojej mamy a jest co robić - już mam stracha czy wszystko ogarnę. Cieszę się że choć w małym gronie ale się spotkamy. Mi dzisiaj internet wygasa, nie będę ładowała na 2 ostatnie dni pobytu więc do przyszłego tyg na żywo. Pa pa :)
Malo nas z tego regionu,ja jestem z samej Bydgoszczy-Centrum,pozdrawiam wszystkie kolezanki
Ja także jestem z centrum Bydzi.A kiedyś się nawet spotkałyśmy i kawke wspólnie wypiłyśmy we czwórkę.
Mirabellko,jestem dopiero od tygodnia w DE,też z Kujaw,a do Oberursel jechałam 23 godziny!Tobie życze spokojnej drogi,pa.
Kruszynko, czy ty nadal jesteś w Oberursel ?