Kujawsko-Pomorskie

25 kwietnia 2014 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
Bawcie się dobrze dziewczyny.ja wracam 8maja :(
25 kwietnia 2014 22:35
anetta

szkoda :((

02 maja 2014 07:56
Hej dziewczyny
Która z was stawi sie W Bydgoszczy na spokaniu
Czas juz sie dogadac co i jak
02 maja 2014 14:53
Oj Wisienka żadna się od nas nie melduje, a szkoda. Ja będę dostępna od 12 maja, jakby termin się z 6 na później przesunął to jestem chętna :)
02 maja 2014 20:14
No przykro mi troche, bo juz sie tak nastawiłam na to spotkanie
ale jak nikt sie nie odezwie , to nie bede apecjalnie do Bydgoszczy jechała

Albo my we dwie sie potem spotkamy
03 maja 2014 10:05
anetta

Przykro mi,mnie tez sciagaja 8 maja,bo zmienniczka zrejterowała
03 maja 2014 12:17
kruszynka1964

Przykro mi,mnie tez sciagaja 8 maja,bo zmienniczka zrejterowała :-(

Kruszynka, umawiałyśmy sie na 6 maja. Ale jesli nie mozesz rozumiem.
szkoda
Jestem ciekawa czy ktos jeszcze sie odezwie deklarowała sie jeszcze Mirabella i 2 inne dziewczyny z tego co pamiętam.
Jak sie nie odezwą na pewno tez nie pojade.
03 maja 2014 12:22
mnie naprawde jest przykro,praktycznie urlop spedziłam w domu,jestem na antybiotyku i mam cholernie niski poziom zelaza,nawet lekarka odradzała mi narazie wyjazd,ale łatwo jej mówic,pozdrawiam cieplutko.
03 maja 2014 13:59
kruszynka1964

mnie naprawde jest przykro,praktycznie urlop spedziłam w domu,jestem na antybiotyku i mam cholernie niski poziom zelaza,nawet lekarka odradzała mi narazie wyjazd,ale łatwo jej mówic,pozdrawiam cieplutko.

Ok Kruszynka, rozumiem, kuruj się w takim razie i nabieraj sił. To jest wazniejsze, niz nasze spotkanie.
Może w przyszłości uda nam sie spotkac,
Zdrówka i spokojnej stelli zyczę.
05 maja 2014 15:48
Hey.Dziewczyny--czy któraś się jutro zjawi na spotkaniu? Mnie godz 12 nie pasuje.Może póżniejsza albo inny termin jak więcej dziewczyn sie zadeklaruje.Widze ze tylko Wisienka jest chętne.
05 maja 2014 16:44
cristina

Hey.Dziewczyny--czy któraś się jutro zjawi na spotkaniu? Mnie godz 12 nie pasuje.Może póżniejsza albo inny termin jak więcej dziewczyn sie zadeklaruje.Widze ze tylko Wisienka jest chętne.

Ja byłabym chętna ale też na późniejszy termin, 13 maja po 13 albo innego dnia, sądzę że Wisienka się dostosuje bo do 26 maja jest w domu, czekam na jakieś wieści
05 maja 2014 18:00
ok.mnie też pasi ten termin--13 maj o 13.Bo juz np 15 maja lece Rzymu na pare dni.Wisienka a Ty?skąd jesteś jeśli musisz dojechac?Ja do Starego rynku mam 15 min pieszo.
05 maja 2014 19:36
Ok, mi tez pasuje.
Ja , musze dojechac z Grudziądza, ale Bydgoszcz znam bardzo dobrze, bo tam mieszkałam od urodzenia przez 25 lat. Zresztą chętnie odwiedze Bydgoszcz. Mam nadzieję , ze ten termin wypali.

05 maja 2014 19:37
a kiedy wracasz z tego Rzymu bo tak mi sie skojarzyło że Wisienka pewnie 13 będzie miała problem dotrzeć - po sobotnim weselichu córki musi się zregenerować :) Ona jest z Grudziądza a ja mieszkam za Nakłem
05 maja 2014 19:46
anetta

a kiedy wracasz z tego Rzymu bo tak mi sie skojarzyło że Wisienka pewnie 13 będzie miała problem dotrzeć - po sobotnim weselichu córki musi się zregenerować :) Ona jest z Grudziądza a ja mieszkam za Nakłem

Nie Anetta , nie bede miała problemu z dotarciem, wesele nieduze, bardziej przyjęcie. A poza tym ja nie pije duzych ilosci alkoholu.
Stawie sie z przyjemnością w Bydgoszczy