ach te cycki !!!! ale chyba lepiej więcej jak mniej :)))) ja bym swoje przeniosła na posladki.Oki, Jaka laska !!!!!!!!!!!!!!!!
ach te cycki !!!! ale chyba lepiej więcej jak mniej :)))) ja bym swoje przeniosła na posladki.Oki, Jaka laska !!!!!!!!!!!!!!!!
Słonecznie- wygrywałam -a to bony pieniężne (były takie -daaawno temu) , a to płytę ( winylową- były takie daaawno temu ), książkę arcyciekawą ( " O anarchiźmie i anarchosyndykaliźmie " K.Marksa !!! ) a. raz piątkę w dużego lotka. I całą wygraną , cichcem po kryjomu przesłałam na pomoc Armenii ( Armenię nawiedziło wtedy straszne trzęsienie ziemi , poleciałam też oddać krew dla nich) no i skończyło się wygrywanie.... od tamtego czasu z dóbr materialnych nic mi nie wpadło za friko ... coś jest w tym przesądzie, że nie wolno dzielić się wygraną ... ale - nie żałuję ! oni mieli ruiny, strach, ból i rozpacz . Ja radosne, spokojne życie ....
Ha,ha,ha......to ale byś furorę zrobiła. Z cyckami na tyłku, super.
Alinko... nie zgadzam sie z tym, ze jestes pesymistka, wystarcdzy spojrzec na Twoj awatar.
W/g mnie jestes ciepla, mila, akspetujasca roznice zdan... osoba.
Mam cicha nadzieje /mieszkamy w tym samym miescie/ ze spotkamy i pogdamy sobie:)
Ha,ha,ha......to ale byś furorę zrobiła. Z cyckami na tyłku, super.
Alinko... nie zgadzam sie z tym, ze jestes pesymistka, wystarcdzy spojrzec na Twoj awatar.
W/g mnie jestes ciepla, mila, akspetujasca roznice zdan... osoba.
Mam cicha nadzieje /mieszkamy w tym samym miescie/ ze spotkamy i pogdamy sobie:)
Brakuje Romany, nikt uwagi nie zwraca na byki ortograficzne;(
Hahaha no dokładnie!
Aż mnie ciśnie napisać, że dla facetów to nie lada gratka by była-cycki i pupa w jednym miejscu=mniej wysiłku, a więcej frajdy. Mam nadzieję, że nikogo tym nie uraziłam.
Brakuje Romany, nikt uwagi nie zwraca na byki ortograficzne;(
Nie mogę wyjść z podziwu, ze całą kasę oddałaś potrzebującym- jesteś naprawdę niesamowita:)
Ja bym na pewno całej nie oddała, bo wyznaję zasadę, że nie tylko innym ludziom powinno się pomagać, ale i sobie samemu.
Podziwiam raz jeszcze-niesamowite, na prawdę.
Bóg zapłać za dobre słowo. Bardzo chętnie. Najlepiej jak będzie ciepło i na Strym Rynku postawią ogródki. Ale bym się piwa napiła. Jaka to frajda tak sobie usiąść, nic nie musieć i wypić takie zimniutkie piwko.
Panikara wie jak pocieszac panikarę hihi.
Moja pdp też dostała 300 € podwyżki,ale i tak płaci mniej niz w innych agencjach,a rodzina zamozna,no ale wiesz....skapstwo sie odzywa.
Ja jestem tak rozhisteryzowana,że nawet za wynajem mieszkania mojej corki,zamiast 1-go ,zapłaciłam już 20 -go ,żeby nie zapomnieć. Facet zaskoczony,zadzwonił do mnie i pyta o co chodzi hihi.
Do Szwajcarii nie chcialabym jechac,choć stąd mam blisko. Teraz tam drożyzna ,a za wypłate w € jakoś mi się nie uśmiecha...
Ja zwracam ,tylko się narażać nie chcę na wieczne potępienie:):):):)