Komputerowe SOS

16 września 2015 14:33
wichurra2

Mazury nie pracuje jako opiekun, to inna sprawa. Wraca do domu po pracy i neta ma.
Ja nie biorę miejsc pracy bez W-Lan. Łączność z domem to podstawa.

Ale do pracy tez musze dojezdrzac i nikt mi samochodu nie dal z tego powodu . Jesli chce dojechac to musze sam kupic.
16 września 2015 14:41
Mazury

To otworz teraz te jpg na w paint albo jakis inny program jesli masz i wyskaluj go. Ale jesli odbiorca dostanie jpg to sam moze go wyskalowac windowsem:):)

Ale napisałam,że to już zrobiłam (otworzyłam w paincie).

Nie wiem ,jak technicznie go "wyskalować".

Próbuję zaznaczać samą tabelę,ale w okienku "OBRAZ" nie mam opcji "Przytnij"..
16 września 2015 14:45 / 1 osobie podoba się ten post
Mazury

Ale do pracy tez musze dojezdrzac i nikt mi samochodu nie dal z tego powodu . Jesli chce dojechac to musze sam kupic.

A ja mogę wybrać ofertę z internetem - wybór rodzin jest duży. 
16 września 2015 14:48
basiaim

Ale napisałam,że to już zrobiłam (otworzyłam w paincie).

Nie wiem ,jak technicznie go "wyskalować".

Próbuję zaznaczać samą tabelę,ale w okienku "OBRAZ" nie mam opcji "Przytnij"..

Nie mogę już edytować...

Dałam radę-zrobione.
16 września 2015 14:50
wichurra2

A ja mogę wybrać ofertę z internetem - wybór rodzin jest duży. 

Wichurka spryciulka:):)
16 września 2015 15:04 / 3 osobom podoba się ten post
Tam zaraz spryciulka. W miejscu pracy dużo z siebie daję, samochodem umiem jechać, a i język nieźle znam. To jakieś wymagania tez w końcu mogę mieć:)
18 września 2015 17:00
Mam mały problem.Kupiłam do tableta klawiaturę i niestety nie umiem na niej pisać.Konkretnie chodzi mi o pisownię z ąęóść.Próbowałam chyba wszystkie możliwości (chyba)no i kaszana no i nic mi z tego nie wychodzi.Jeżeli ktoś coś to proszę o wskazówki i z góry dziękuję
21 września 2015 10:51
Sprawdźcie proszę, czy u Was skype działa. Od rana mam problem z komunikatorem. Kręci mi się to kółeczko ale nie załącza się. Zresetowałam kompa, ale nadal mam komunikat: Ekran główny skypa jest niedostępny.
Nic nie robiłam więc to raczej nie moja wina
21 września 2015 10:52
Mam to samo ze skype.
21 września 2015 10:56
Skype -nie dziala
21 września 2015 10:59
Nie wiem jak wcześniej, teraz chciałam napisac do córki i zobaczyłam. Ale myślalam, ze to mój komp szwankuje. Zresetowałam, ale dalej to samo dlatego pytam bo nie wiedziałam czy to u mnie problem czy ogólnie coś siadło
21 września 2015 11:01
Sprawdziłam, u mnie to samo.
21 września 2015 12:34
U mnie tez nie działa,własnie mialam zapytac czy u was też                       Kupiłam smartfona i chciałam zapytac was jaki macie komunikator,bo gdzieś czytałam,że się dobrze sprawdza i teraz znależć nie mogę. Może mi ktoś dać nazwę tego cuda?

21 września 2015 12:40
u mnie też nie działa
21 września 2015 12:40 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

U mnie tez nie działa,własnie mialam zapytac czy u was też :-)                       Kupiłam smartfona i chciałam zapytac was jaki macie komunikator,bo gdzieś czytałam,że się dobrze sprawdza i teraz znależć nie mogę. Może mi ktoś dać nazwę tego cuda?

Viber lub WhatsApp