ta maseczka jest nawet w REWE..ja ją właśnie kupuję w tym markecie,bo tu na wsi nie ma drogerii...
ta maseczka jest nawet w REWE..ja ją właśnie kupuję w tym markecie,bo tu na wsi nie ma drogerii...
Prosze jeszcze zwrocic uwage na wlasciwosci olejku z drzewa herbacianego ma naprawde rewelacyjne wlasciwosci dostepny w Rosmann w niemczech za 2 euro TeeÖl. Ten olejek dziala naprawde rewelacyjnie na duzo dolegliwosci http://www.tipy.pl/artykul_1918,jak-zatrzymac-wypadanie-wlosow.html. Ja akurat stosowalam przy zapaleniu lojotokowym skory twarzy i tradziku i musze powiedziec ze zaden lek nie przyniosl takich efektow ja ten olejek i taki maly koszt . Skutek gladka cera:)))
Na początku mojej pracy w Niemczech też mi włosy "wypadywały",mysle,że powodem był stres,bo w Polsce czegos takiego nie miałam.Zaczełam przyjmowac regularnie preparat magnezowy z wit B6,zresztą biore go z malymi przerwami do tej pory.Włosy mi nie wypadają.Magnez jednak przyjmuję w postaci cytrynianu,bo jako jedyny zwiazek bardzo dobrze jest przyswajany.Mozna kupić w niemieckich aptekach taki,w saszetkach Doppelherz magniesium B6,albo firmy Biolectra,ale tez widzialam magnez w postaci cytrynianu magnesium verla,też w saszetkach do rozpuszczania.No i włosy trzeba regularnie odzywiać,te jajka na głowie,to babciny,ale dobry sposób.Żółtka jajek to bomba witaminowa plus żelazo i lecytyna.
Prosze jeszcze zwrocic uwage na wlasciwosci olejku z drzewa herbacianego ma naprawde rewelacyjne wlasciwosci dostepny w Rosmann w niemczech za 2 euro TeeÖl. Ten olejek dziala naprawde rewelacyjnie na duzo dolegliwosci http://www.tipy.pl/artykul_1918,jak-zatrzymac-wypadanie-wlosow.html. Ja akurat stosowalam przy zapaleniu lojotokowym skory twarzy i tradziku i musze powiedziec ze zaden lek nie przyniosl takich efektow ja ten olejek i taki maly koszt . Skutek gladka cera:)))
A jak Ty to na twarz stosowałaś?Rozcienczałaś jakoś?
A jak Ty to na twarz stosowałaś?Rozcienczałaś jakoś?
Na włosy najlepiej pić pokrzywę ;) Włosy są silne ,zdrowe nie wypadaja :)))