Skarlet, kasiu63, przyłaczam sie do was i podejzewam ze duzo osub na tym forum tak uwaza ,ja juz tez nie młoda a jak by mi ktos powiedzał tylko stara to tak bym zmieszała z bło...... ze hohoho!!!
Skarlet, kasiu63, przyłaczam sie do was i podejzewam ze duzo osub na tym forum tak uwaza ,ja juz tez nie młoda a jak by mi ktos powiedzał tylko stara to tak bym zmieszała z bło...... ze hohoho!!!
Zrobiło mi się jakoś tak dziwnie dzisiaj.Mój synek zamówił pierścionek zaręczynowy. Wysłał mi jego fotkę.Rozpłakalam się z radości. I dotarło do mnie że już nie jest moim malutkim synkiem, tylko mysli o założeniu rodziny i chodze i rycze po kątach i jeszcze ta durna pogoda ..
Zrobiło mi się jakoś tak dziwnie dzisiaj.Mój synek zamówił pierścionek zaręczynowy. Wysłał mi jego fotkę.Rozpłakalam się z radości. I dotarło do mnie że już nie jest moim malutkim synkiem, tylko mysli o założeniu rodziny i chodze i rycze po kątach i jeszcze ta durna pogoda ..
Na to wygląda zostaniecie kochane dziewczynki niedługo tesciowymi...gratulacje.
Jestem tesciowa już 3 lata...Mam przekochanego zięcia...no i mala wnusie ...
On zawsze będzie Twoim malutkim synkiem. Pokochasz jego dziewczynę, bedziesz miała córkę. Bedziesz nie raz o niego zazdrosna.Pewnie wiele nie będzie sie Tobie podobać, ale takie życie. I nie rycz po kątach. Twój mały synek jest niby dorosły. Oni nigdy nie są dorośli i zawsze jesteśmy im potrzebne. :)
Tali....Dziekuje za komplement....Moja recepta na "konserwacje siebie"
W moim przypadku utrata ogggggromnej wagi...A teraz tylko utrzymywanie jej ...
Ot wszystko...Moja wnusia ma 3 latka..Fotka jest najbardziej aktualna.