18 września 2013 12:19 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2Sowa nie zadręczaj się ,w niedzielę się wszytkiego dowiesz,po co teraz te rozmyślania,dziś dzwoniłam do koordynatorki,spytała się co my odpierdzielami ze zmienniczką,prawdopodobnie wszędzie wydzwania i skarży na mnie,tylko że to są same kłamstwa,mamy się dogadać między sobą ale z moją zmienniczką nie można się dogadać i przez taką zmienniczkę będe zmuszona szukać nowej szteli,bo mimo tego że nie wywiązuje się z tego co powinna robić,rodzina jest z niej zadowolona,pisałam wam o niej wcześniej,więc nie rozrywam szat,dam radę.
Mamusia,nie przejmuj sie,sa takie,nie wiem jak to nazwac,malpiszony nieraz ,ktore na pokaz tylko chca pokazac,ze sa lepsze,naj,naj itd a poprzednia zmienniczka to ble:)niedawno opisywalam swoja ostatnia zmienniczke,jak na pokaz przed synem ignorowala mnie popisujac sie,tylko biedna nie wiedziala,ze ja tam nie chcialam wracac a rodzina do konca walczyla o mnie w firmie,w sumie nie wiedzac pewnie bala sie ze ja tam wroce i dlatego ta akcja ale uwierz mi ze sprawiedliwosc jest czasem,bo chyba juz odpadla:)