Zmienniczki

08 lipca 2014 16:38
kacha25

ty masz na płycie czy z neta.ja tez musze zaczac sie uczyc

Na necie.Jest b . dużo różnych.Poszukaj.
08 lipca 2014 19:45
kasia63

o jakich testach mowicie,tez chce,prosze
08 lipca 2014 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

Dziewczyny robią testy na prawo jazdy.:)
08 lipca 2014 19:53
siwa

Ja nie Kaśki, ale Ci odpowiem:
na prawo jazdy.
08 lipca 2014 19:54
ivanilia40

Dziewczyny robią testy na prawo jazdy.:)

to juz niestety mnie nie dotyczy,a przydaloby sie.Patrze na dwa samochody,ktore stoja przed domem Frau i na zakupy musze jezdzic pociagiem to naprawde mnie skreca
08 lipca 2014 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

to juz niestety mnie nie dotyczy,a przydaloby sie.Patrze na dwa samochody,ktore stoja przed domem Frau i na zakupy musze jezdzic pociagiem to naprawde mnie skreca

Wyobrażam sobie, do domów gdzie jest daleko do sklepu powinny agencje wysyłać opiekunki z prawem jazdy,a nie żeby komunikacją się tłuc z ciężkimi siatami.
08 lipca 2014 19:59
kasia63

mam roziwiazuje narazie nie zaliczam74%:(((((((( na 92%
a tobie jak ida.mam zamiar dopiac swego i po powrocie do pl dokończyc to prawko wkoncu
08 lipca 2014 20:03
kacha25

mam roziwiazuje narazie nie zaliczam74%:(((((((( na 92%
a tobie jak ida.mam zamiar dopiac swego i po powrocie do pl dokończyc to prawko wkoncu

Mniej więcej tak samo, z naciskiem na mniej:):):)Idą, idą,ale pomyłek mam dużo wciąż:)Ale trenuję w miarę systematycznie.
08 lipca 2014 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
Ano i bedzie, a jakze inaczej:)
09 lipca 2014 13:19
greenandy

Marsz do regulaminu! Moderator

Marsz do regulaminu! Moderator

12 lipca 2014 07:05 / 6 osobom podoba się ten post
Tak sie mowi ze zadanie pirwszej opiekunki jest ciezkie!! Bo od tego zalezy całos pracy i wspołpracy z nastepna kolezanka lub innymi!! Duzo jest roznych wypowiedzi ale albp ominełam albo nie doczytałam !! Bo faktycznie od pierwszej bardzo wiele zalezy i ja juz sie o tym przekonałam!! Ale tu gdzie jestem teraz to druga miała ciezki orzech do zgryzienia a potem nastepna  i nastepna,bo tak sie zmieniały do piero dziewczyna ktora zastepuje została sie bo jej bardzo zalezy na pracy i kasia została jako młoda zaakceptowan a jak mowiła to ciezko było z akceptacja ze wzgledu na wiek!!  Podopieczna nieufnie patrzyła była nie miła itp!! Dziewczyna sie zdziwiła jak od razu zobaczyła i usłyszala reakcje Pdp do mnie mowi ojej aj faje ona od razu cie zaakceptowala,Szkoda ze jej nie ma na naszym forum!! Dziewczyna przesympatyczna ona to miała tu duzo do zrobienia nie jako pierwsz :) Pierwsza dala ciała w dosłownie!! Rozbiła małzenstwo syna i z nim została w pierwszych 3-ch miesiacach !Pozniej babcia na kazda jak na wroga patrzyła nie łatwo miały kolezanki no ale jakos sie udawalo I dzs ja im za to dziekuje ze jest tu dla mnie tak spokojnie to one zrobiły kawał dobrej pracy!!! Szkoda ze nie ma ich tu z nami!!!
12 lipca 2014 13:31 / 7 osobom podoba się ten post
Ja już w trakcie pakowania, lapek oczywiście będzie schowany jako ostatni :)))
Mogę teraz powiedzieć jasno i wyraźnie - zmienia mnie Agama i bardzo się cieszyłam że się poznamy, no ale wynikły pewne trudności w tym temacie... Cóż, z tym pójdę sobie na inny wątek, a tu chcę tylko dodać że starałam się jak mogłam, ustawiłam ile potrafiłam, a czy to się udało ocenią następne dziewczyny. Tutaj była moja pierwsza stella gdzie byłam jako pierwsza opiekunka i potwierdzam opinię, ze to spora odpowiedzialność.
12 lipca 2014 13:44 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Ja już w trakcie pakowania, lapek oczywiście będzie schowany jako ostatni :)))
Mogę teraz powiedzieć jasno i wyraźnie - zmienia mnie Agama i bardzo się cieszyłam że się poznamy, no ale wynikły pewne trudności w tym temacie... Cóż, z tym pójdę sobie na inny wątek, a tu chcę tylko dodać że starałam się jak mogłam, ustawiłam ile potrafiłam, a czy to się udało ocenią następne dziewczyny. Tutaj była moja pierwsza stella gdzie byłam jako pierwsza opiekunka i potwierdzam opinię, ze to spora odpowiedzialność.

Lilusiu,odpoczywaj w domku,o Agamę się nie martw ona spryciula da sobie radę . Ty i tak sporo tam dobrego zrobiłaś,więc spokojnie możesz przekazać sztelę.Odzywaj się do nas czasem.
12 lipca 2014 14:01 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Lilusiu,odpoczywaj w domku,o Agamę się nie martw ona spryciula da sobie radę . Ty i tak sporo tam dobrego zrobiłaś,więc spokojnie możesz przekazać sztelę.Odzywaj się do nas czasem.

Kochana, nawet jak jestem w domu to dzień bez forum dniem straconym :))) Nie ma opcji żebym nie wchodziła przynajmniej raz dziennie :)
Agama da sobie radę, ale miałam nadzieję się z nią po prostu spotkać choćby na krótką chwilę...
12 lipca 2014 14:03 / 2 osobom podoba się ten post
No to już mogę powiedzieć, że wracam do Friedrichshafen z końcem września i zostaję do połowy grudnia (jak wszystko dobrze pójdzie). Następny wyjazd będzie dla mnie niemiłosiernie dłuuugi, bo jadę najpierw na jaką bądź stellę ok 20 sierpnia na 3-4 tyg a potem na 2,5 mca do Friedrichshafen. Ale BN w domu i kasa na prezenty też :)