Szparagi, ja z wody , pdp ragout, ja łosoś plus truskawki, pdp ma na to alergie, dostanie galaretkę z sosem wanklowym:gotowanie:

Szparagi, ja z wody , pdp ragout, ja łosoś plus truskawki, pdp ma na to alergie, dostanie galaretkę z sosem wanklowym:gotowanie:
To jak Ty robisz tego łososia z truskawkami ?? :rozmysla:
Risotto ze szparagami i pokrojonym kurczakiem z rosołu. Ale jak tylko weszłam do kuchni Malina zaczęła narzekać i podejrzewałam, ze nie będzie chciała jeść. I pół godziny przed obiadem oznajmiła, że może później. Akurat. No to ja resztę kurczaka z marchewką i szparagami zmiksowałam, wrzuciłam do rosołu, to tego serek topiony i resztkę sosu holenderskiego, co zostało z wczoraj- co by jej zapach pasował. Zaniosłam w filiżance. Spróbowała, zjadła i pochwaliła. I Dorotee co do zupy- krem miała rację. Gdybym położyła mięso i warzywa, co były tu zmiksowane to ledwo by zjadła. Nie za często, żeby jej się nie znudziły, ale będę jej takie zupy robić. Tylko muszę podpytać, jakie warzywa lubi.
Pierwszy raz taką zupę robiłam, w domu by nie przeszła, chłopy muszą czuć, że coś jedzą...
Zupa krem to tylko zupa myśli sobie st człowiek , a w środku bomba kaloryczna , no i kremy są takie wytworne:gotowanie: