Co wolno Opiekunowi ?

07 kwietnia 2014 10:50
kasia63

Mery- zachodzę w głowę jak to możliwe ,że one się tak posłusznie godziły na te praktyki PDP.Napisałas ,że był przez firme ,więc raczej nie zgłaszały tego jak rozumiem ,bo chyba firma jakos by zareagowała,no i nie były swieżynki-nie rozumiem.....Żadna sie nie zbuntowała???? Dno totalne,obrzydlistwo......
Doczytałam dalej-koordynatorka jak taka spolegliwa to mogla sama tam jechac -te to też!!! dla prowizji wszystko gotowe zrobić........

Z tego co się dowiedziałam to ta druga zgłaszała a ta pierwsza prawdobodobnie lubiła ten sport? Ta przede mną się skarżyła czy ona naprawdę to musi robić bo ona pierwszy raz jechała? Nie będę opisywać całego rytuału porannego, wieczornego i prysznicowego, masowania i kremowania, którego żądał. Ale napisze że co pół godziny wołał siku  kazał sobie poprzedniczce dokładnie fafloka wycierać czytaj masować i jak bum cyk cyk stawał mu na okrągło :( I tym faflokiem na okrągło przed oczami wywijał. To chyba jakiś zboczek był?

07 kwietnia 2014 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Hmmm a my tu na forum najeżdzałysmy na Olę,ze godzi sie na jedzenie zrzucane z talerza pdp...Jak widać,inne opiekunki sa jeszcze bardziej spolegliwe..seks wliczony w cenę? To ile ten pdp płacił w agencji,i co to za agencja,moze jej nazwa to Sutener Altenpflege

Ja też się w końcu koordynatorki zapytałam czy ja pracuję w agencji towarzyskiej?
07 kwietnia 2014 10:54 / 8 osobom podoba się ten post
MeryKy

Tak nie było one były świeżynki i usługi seksualne oferowały, ponieważ pan im powiedział że tak dużo płaci agencji że to jest wliczone. Mnie też tak mówił. On potrzebował ręcznej roboty :). Nie nazwę tego brzydko i tych kobiet też. Jedną widziałam i na pewno była ładna i młodai przekazywała mi zmianę i dokładnie powiedziała co musiała robić. Pan chciał tylko do 35 lat kobitki a ja stara i nieładna wyga trafiłam tam na zastępstwo tylko.

Nie moge zrozumieć, dlaczego uważasz ze jak kobieta zaczyna prace jako opiekunka musi byc idiotką i to jeszcze świadczącą jakies usługi. No proszę......
Juz nie pierwszy raz tu czytam ze jak coś złego sie dzieje to pewnie swieżynka.
Pisze w imieniu tych opiekunek, które zaczynają swoją pracę ...

My tez mamy mózgi, honor, dobre maniery, wiedzę , uczucia i szacunek do siebie.
Takie, a nie inne zachowania nie zalezą od lat pracy, ale od osobowosci.
Moja osobowosc jest bardzo skomplikowana :) wiec za kazdym razem będę sie burzyć  i wkurzać jak coś takiego przeczytam.
....spokojnej pracy opiekunkowie :)

07 kwietnia 2014 11:00 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Nie moge zrozumieć, dlaczego uważasz ze jak kobieta zaczyna prace jako opiekunka musi byc idiotką i to jeszcze świadczącą jakies usługi. No proszę......

Moja osobowosc jest bardzo skomplikowana :) wiec za kazdym razem będę sie burzyć  i wkurzać jak coś takiego przeczytam.

Ja sama tego nie twierdzę. Po mnie przyszła moja następczyni młoda, moglaby być moją córką. Przygotowałam ją na wszystko. I już w pierwszy dzień wywalił fafloka i żądał tego od niej. Ona została tam tylko dwa tygodnie. Kto mu dobrze robi teraz tego nie wiem. A z następczynią mam kontakt i w każdej chwili może to potwierdzić.
Ja nie twierdze że każda kobieta która zaczyna tę pracę na wszystko się godzi, ale są niestety takie niechlubne wyjątki i tragedią jest po takich na sztelę trafić, mimo że się ma już duże doświadczenie.
07 kwietnia 2014 11:01
nomka

Idealnie by było gdyby takie sytuacje nie istniały...

idealnie to nie ma...i idealnych ludzi tez,dlatego zdarzac sie beda i takie sytuacje i tacy ludzie...no coz kazdy postepuje jak mu wygodnie
07 kwietnia 2014 11:04 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Bo tym swiezynkom najlatwiej cos wmowic. Przeciez Mery napisala, ze to byla dziewczyna, ktory pierwszy raz w pracy byla.  Przypuszczam, ze te, ktore wykonywaly nadprogramowe obowiazki, a mialy wiekszy staz - lubily tak sie bawic, lub wolaly dodatkowa kase, obojetnie, czy PDP twierdzil, ze ma "wszystko" oplacone.
Nikt osobom nowym w zawodzie nie odbiera i nie kwestionuje tego, o czym piszesz, lecz poczytaj glebiej forum - sama zobaczysz zaleznosc "staz pracy, a problemy". Inne, innej wagi ...
07 kwietnia 2014 11:05 / 3 osobom podoba się ten post
Tak sobie myslę, że zasadniczo gdy myłam mężczyzn to okolice intymne tylko gdy nie był w stanie sam tego zrobić, myslę, że tu "zawiniła" pierwsza opiekunka, która zastosowała nadgorliwość (zakładając, że dziad ma zdrowe łapy)
07 kwietnia 2014 11:08 / 2 osobom podoba się ten post
nomka

Tak sobie myslę, że zasadniczo gdy myłam mężczyzn to okolice intymne tylko gdy nie był w stanie sam tego zrobić, myslę, że tu "zawiniła" pierwsza opiekunka, która zastosowała nadgorliwość (zakładając, że dziad ma zdrowe łapy)

Miał zdrowe łapy i musiał za mnie sam se pucować fafloka a ja wychodziłam, bo zboczeniec sie onanizował aż nasienie szło wrrr.... fuj fuj fuj

07 kwietnia 2014 11:24 / 5 osobom podoba się ten post
nomka

Pierwszego miałam dementyka...  Dziś wiem, że swój atrybut mógł dla niego stać się obcy jak przechodził w pamięć siebie chłopca...,  nie tykał sie tego narządu-przyrządu w trakcie kąpieli pomimo mojego wielokrotnego upominania. Dodam, że bez trudu mógł to zrobić..... Bez wzgledu na fikcję, w której sie pogrązał na pewno chciał mnie zmusić do wykonania tych czynności za niego.... Ponieważ kąpiel była w wannie to skwitowałam to :  no to niech ci się chłopie odmoczy...))))
07 kwietnia 2014 11:28 / 1 osobie podoba się ten post
Mogłaś dodać, ze jak mu wyszorujesz to mu uschnie :D
07 kwietnia 2014 11:33 / 2 osobom podoba się ten post
nomka

Mogłaś dodać, ze jak mu wyszorujesz to mu uschnie :D

Chyba jednak lepiej by zadxziałało chilli jak to ktoś wcześniej pisał. Wysmarować rękawiczkę i czekać na reakcję ? :)
07 kwietnia 2014 13:39
MeryKy

Tak nie było one były świeżynki i usługi seksualne oferowały, ponieważ pan im powiedział że tak dużo płaci agencji że to jest wliczone. Mnie też tak mówił. On potrzebował ręcznej roboty :). Nie nazwę tego brzydko i tych kobiet też. Jedną widziałam i na pewno była ładna i młodai przekazywała mi zmianę i dokładnie powiedziała co musiała robić. Pan chciał tylko do 35 lat kobitki a ja stara i nieładna wyga trafiłam tam na zastępstwo tylko.

No to facet ma przechlapane. A co on ma reumatyzm ?
07 kwietnia 2014 13:50 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

No to facet ma przechlapane. A co on ma reumatyzm ?

A to niby czemu ten zboczeniec ma przechlapane? Dalatego że mu fafloka opiekunki nie chcą masować? Hmmm...Ty to naprawdę masz jakieś dziwne poczucie humoru? Z serii "czarny humor".
07 kwietnia 2014 13:54
MeryKy

A to niby czemu ten zboczeniec ma przechlapane? Dalatego że mu fafloka opiekunki nie chcą masować? Hmmm...Ty to naprawdę masz jakieś dziwne poczucie humoru? Z serii "czarny humor".

I tacy sie zdarzają.
07 kwietnia 2014 13:57 / 4 osobom podoba się ten post
Lepiej by było gdyby miał Parkinsona...