Nigdy jeszcze nie byłam w KiKu - jakoś już z zewnątrz mnie nie zachęca.
Nigdy jeszcze nie byłam w KiKu - jakoś już z zewnątrz mnie nie zachęca.
Bo tam badziewie,lepsze ciuchy u nas w lumpie*mozna spotkać.Dobre gatunkowo, a jak masz znajomą ktora szyje i poprawki robi to mozna sie oryginalnie ubrać.Nie koniecznie elegancko - bo przecież codzienne ciuchy tez nam sa potrzebne.
W to "badziewie" chętnie ubiera się moja córka. Potrafi sobie znaleźć rzeczy, które jej się podobają. Zgodzę się z Andreą, że można tam tanio i dość ładnie ubrać dzieci
Ciuchy to kupuję dla siebie - właśnie w Domu Mody - KiK ... córa owszem i by chciała , żeby jej coś kupić , ale wie , że ja wolę wielgachną torbę łakoci dla " maluchów " przytaszczyć .... Jak dla mnie to KiK jest oki. -:))))))))))))
Mysle ze kik lepszy od naszych chinskichtam to nawet wogole nie wchodze a dzieciakom w kiku kilka fajnych i gatunkowo dobryych kupilam jest jeszcze w nazwie Family dla dzieciakow moze troszke drozsze ale gatunek dobry,i tez w aldim cos mozna upolowac a w normie z przeceny koncowki piekne posciele kupilam no i prszki wioze tez do prania oraz kiedys przed swietami make 405 u nas takiej niema
Kiedyś moja mama kupiła świetne pościele w Niemczech. Rozmiar 160x200. Też na takie poluję i dużo sklepów odwiedziłam w tych poszukiwaniach, ale nie mają takiej rozmiarówki - albo 135x200, albo 160x220. Jaki rozmiar pościeli Ty kupiłaś? Bo może jednak ten mój rozmiar jest, ale za mało wytrwała w szukaniach byłam.
A zobacz do JYSK lub IKEA,w PL-tam zawsze wszystkie rozmiary są:)
Chcę dobrą pościel:)
Poza tym Ikea ma inne rozmiary poduszek.
Chcę dobrą pościel:)
Poza tym Ikea ma inne rozmiary poduszek.