O proszę - i frotte i ładna - wprawdzie nie ta kolorystyka, ale pościel jest ładna.
Nie to, co u nas, że jakieś masakryczne wzory.
No nic - będę musiała jeszcze bardziej polować na odpowiedni rozmiar.
O proszę - i frotte i ładna - wprawdzie nie ta kolorystyka, ale pościel jest ładna.
Nie to, co u nas, że jakieś masakryczne wzory.
No nic - będę musiała jeszcze bardziej polować na odpowiedni rozmiar.
Ta ich jakość podobno też spada. Sprzedawca mi mówił,że Miele już nie jest dawną marką Miele. Już sprzęty nie działają kilkadziesiąt lat.
Ta ich jakość podobno też spada. Sprzedawca mi mówił,że Miele już nie jest dawną marką Miele. Już sprzęty nie działają kilkadziesiąt lat.
Ja cenię sobie przede wszystkim to, że mam WYBÓR i nie muszę, tak jak w nieszczęsnym H&M, decydować pomiędzy dwiema średnio pasującymi bluzkami w całym sklepie bo doskonale pasuje na mnie dziesięć ;) Są jakoś inaczej szyte. Może po prostu na wyższe kobiety? Tutaj widziałam dużo więcej dziewczyn o moim wzroście niż w PL.
No ale napisałam, że mama kupiła w Niemczech i też takich w Niemczech szukam.
Polskie mam, są ok, ale te niemieckie były jeszcze lepsze.
Zwłaszcza, że to takie ciepłe pościele były - to nie była flanela, tylko coś innego, też ciepłego. Do tego ładnie wyglądały.
U nas nie ma za bardzo wyboru w tych ciepłych pościelach. A jak już gdzieś są, to wzory okropne.
W Aldim widziałam, ale nie było moich rozmiarów i też za ładne nie były.
a jakie były te rozmiary?
Jakie to ciekawskie ...
a no ciekawa jestem dzisiaj, nigdzie ni wychodziłam w czasie wolnym, nie chce mi się