Ja będąc w DM skusiłam się na balsam -Balea Bodylotion Magic Sommer.
Myślałam ,że taki fajny ,a okazuje się zwykłym mazidłem brudzącym bieliznę.Ciężko ja nawet doprać.
Nie polecam.
Ja będąc w DM skusiłam się na balsam -Balea Bodylotion Magic Sommer.
Myślałam ,że taki fajny ,a okazuje się zwykłym mazidłem brudzącym bieliznę.Ciężko ja nawet doprać.
Nie polecam.
To taki samoopalający balsam?
To taki samoopalający balsam?
Ja kiedyś chciałam kupić balsam do opalania. No i kupiłam, tylko, że źle przeczytałam ... Przeczytałam opalający, a był opalizujący i na dodatek z drobinkami brokatu. Ja oczywiście zafascynowana nowym nabytkiem posmarowałam się wszędzie obficie, bo mnie za bardzo słońce nie lubi i biała jestem. Siostra się mnie pyta, co ja się tak świecę. Byłam tak wysmarowana, ze w nocy mogłabym żarówkę zastąpić :-)
Balsam brązujacy EVELINE-nasz polski,z kompleksem nawilzajacym,antycellulit 3D,za chyba 14zł,wielka tuba 275ml.Ładnie pachnie,szybko sie wchłania ,żadnych smug,nie brudzi bielizny,super jestem z niego zadowolona:)
Balsam brązujacy EVELINE-nasz polski,z kompleksem nawilzajacym,antycellulit 3D,za chyba 14zł,wielka tuba 275ml.Ładnie pachnie,szybko sie wchłania ,żadnych smug,nie brudzi bielizny,super jestem z niego zadowolona:)
Ja równiez umówilam się z córką PDP, że przed wyjazdem skoczymy na zakupy. Ale mnie bardziej interesuja ciuchy dla mojej córci. Zobaczę czy coś mi wpadnie w oko ;)
Ja kilkakrotnie obkupiłam moją pociechę w Kiku. Wiem, że to "chińczyk" i jakość nie powala z nóg, ale z racji tego, że młoda intensywnie rośnie ubrania są praktycznie jednosezonowe :) Atutem było też to, że nie była ubrana jak wszystkie dzieci w mojej małej miejscowości hehe.
Już kiedyś pisałam, że przeważnie kupuję chemię, kosmetyki i słodycze. W tym tygodniu jest sporo promocji w Kaufland i Lidl, więc rozejrzę się :)
Ciuchy to kupuję dla siebie - właśnie w Domu Mody - KiK ... córa owszem i by chciała , żeby jej coś kupić , ale wie , że ja wolę wielgachną torbę łakoci dla " maluchów " przytaszczyć .... Jak dla mnie to KiK jest oki. -:))))))))))))
Ale się wywyższasz:)