Duże zakupy przed powrotem do Polski

24 lipca 2014 13:49 / 1 osobie podoba się ten post
Ja będąc w DM skusiłam się na balsam -Balea Bodylotion Magic Sommer.
Myślałam ,że taki fajny ,a okazuje się zwykłym mazidłem brudzącym bieliznę.Ciężko ja nawet doprać.
Nie polecam.
24 lipca 2014 14:16
ivetta

Ja będąc w DM skusiłam się na balsam -Balea Bodylotion Magic Sommer.
Myślałam ,że taki fajny ,a okazuje się zwykłym mazidłem brudzącym bieliznę.Ciężko ja nawet doprać.
Nie polecam.

To taki samoopalający balsam?
24 lipca 2014 15:45 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Coś takiego , ale myślałam że to  działa jak balsam,a tu taka klapa.
24 lipca 2014 16:16 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja kiedyś chciałam kupić balsam do opalania. No i kupiłam, tylko, że źle przeczytałam ... Przeczytałam opalający, a był opalizujący i na dodatek z drobinkami brokatu. Ja oczywiście zafascynowana nowym nabytkiem posmarowałam się wszędzie obficie, bo mnie za bardzo słońce nie lubi i biała jestem. Siostra się mnie pyta, co ja się tak świecę. Byłam tak wysmarowana, ze w nocy mogłabym żarówkę zastąpić
24 lipca 2014 16:41 / 2 osobom podoba się ten post
Annika

Ja kiedyś chciałam kupić balsam do opalania. No i kupiłam, tylko, że źle przeczytałam ... Przeczytałam opalający, a był opalizujący i na dodatek z drobinkami brokatu. Ja oczywiście zafascynowana nowym nabytkiem posmarowałam się wszędzie obficie, bo mnie za bardzo słońce nie lubi i biała jestem. Siostra się mnie pyta, co ja się tak świecę. Byłam tak wysmarowana, ze w nocy mogłabym żarówkę zastąpić :-)

a ja te brokatowe - opalizujące bardzo lubię - ale ja jestem zawsze śniada więc tylko lekko lśnię !!!
24 lipca 2014 23:12 / 5 osobom podoba się ten post
Balsam brązujacy EVELINE-nasz polski,z kompleksem nawilzajacym,antycellulit 3D,za chyba 14zł,wielka tuba 275ml.Ładnie pachnie,szybko sie wchłania ,żadnych smug,nie brudzi bielizny,super jestem z niego zadowolona:)
25 lipca 2014 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Balsam brązujacy EVELINE-nasz polski,z kompleksem nawilzajacym,antycellulit 3D,za chyba 14zł,wielka tuba 275ml.Ładnie pachnie,szybko sie wchłania ,żadnych smug,nie brudzi bielizny,super jestem z niego zadowolona:)

Nie używam ale też słyszałam wiele pochlebnych opinii.
25 lipca 2014 11:17 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Też uzywam kosmetyków tej firmy :) Jak dla mnie są rewelacyjne:):):):)
21 września 2014 07:35
Ja kupuję w Niemczech kawę w padsach. Tu można kupić np.Dalmayr 16 szt za 1,49€. W Polsce za to płacę 16-20 zł.
21 września 2014 08:25
Ja równiez umówilam się z córką PDP, że przed wyjazdem skoczymy na zakupy. Ale mnie bardziej interesuja ciuchy dla mojej córci. Zobaczę czy coś mi wpadnie w oko ;)
21 września 2014 10:05 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Ja równiez umówilam się z córką PDP, że przed wyjazdem skoczymy na zakupy. Ale mnie bardziej interesuja ciuchy dla mojej córci. Zobaczę czy coś mi wpadnie w oko ;)

Ja kilkakrotnie obkupiłam moją pociechę w Kiku. Wiem, że to "chińczyk" i jakość nie powala z nóg, ale z racji tego, że młoda intensywnie rośnie ubrania są praktycznie jednosezonowe :) Atutem było też to, że nie była ubrana jak wszystkie dzieci w mojej małej miejscowości hehe.
Już kiedyś pisałam, że przeważnie kupuję chemię, kosmetyki i słodycze. W tym tygodniu jest sporo promocji w Kaufland i Lidl, więc rozejrzę się :)
21 września 2014 10:12 / 1 osobie podoba się ten post
Magdzia

Ja kilkakrotnie obkupiłam moją pociechę w Kiku. Wiem, że to "chińczyk" i jakość nie powala z nóg, ale z racji tego, że młoda intensywnie rośnie ubrania są praktycznie jednosezonowe :) Atutem było też to, że nie była ubrana jak wszystkie dzieci w mojej małej miejscowości hehe.
Już kiedyś pisałam, że przeważnie kupuję chemię, kosmetyki i słodycze. W tym tygodniu jest sporo promocji w Kaufland i Lidl, więc rozejrzę się :)

Ciuchy to kupuję dla siebie - właśnie w Domu Mody - KiK ... córa owszem i by chciała , żeby jej coś kupić , ale wie , że ja wolę wielgachną torbę łakoci dla " maluchów " przytaszczyć .... Jak dla mnie to KiK jest oki. -:))))))))))))
21 września 2014 10:22 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ciuchy to kupuję dla siebie - właśnie w Domu Mody - KiK ... córa owszem i by chciała , żeby jej coś kupić , ale wie , że ja wolę wielgachną torbę łakoci dla " maluchów " przytaszczyć .... Jak dla mnie to KiK jest oki. -:))))))))))))

a dla mnie ten KiK nie, nic tam nie widziałam, a raz specjalnie się wybrałam tam rowerem i się rozczarowałąm, może w innych miastach są inaczej zatowarowane, to taki "chińczyk" 
21 września 2014 10:29 / 2 osobom podoba się ten post
Ale się wywyższasz:)
21 września 2014 10:42 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Ale się wywyższasz:)

no a jak::)), nie mówię nie, ale naprawdę musi mi coś wpaść w oko, dzieci moje już ubierają się same, a ja nie mam aż takich potrzeb żeby cos kupić bo jest tanie