No i masz przed soba kobiete ktora wyjechala ztego miejsca na drugi koniec Polski. A teraz teskno do tych wschodow i zachodow, do spacerów brzegiem zatoki od Oksywia do Orłowa....
No i masz przed soba kobiete ktora wyjechala ztego miejsca na drugi koniec Polski. A teraz teskno do tych wschodow i zachodow, do spacerów brzegiem zatoki od Oksywia do Orłowa....
A ja wręcz odwrotnie ze "słynnego" Oświęcimia uciekłam ponad 30 lat temu w okolice polskiego morza (powiat słupski - wtedy nawet województwo) - obecnie od roku jestem Kaszubka z powiatu bytowskiego, ale do morza (Ustka) mam tylko 60 km (oczywiście jak jestem w Polsce).
Ale jak się w nie kliknie, to dosyła do strony e-fotek:) A tam nic nie ma:)
Będę nachalna i napiszę, jak zrobić, żeby zostały na forum, a nie odsyłały do strony
Jak już masz tam zdjęcia dodane, to klikasz pod spodem "wyślij" i chwilę poczekasz i w końcu pojawią się zdjęcia, a przy każdym kilka linków. Wybierasz link "hotlink forum" - chyba przedostatni to jest, kopiujesz go i wklejasz tu na forum w to miejsce, które rozwinie się jak klikniesz "załącz zdjęcie", później klikasz już tylko "dodaj zdjęcie" i jest.