Pocieszyłyście mnie dziwczynki kochane.Dzięki Wam mogę miec nadzieję,że nie każą mi mówić "Pana Tadeusza" po niemiecku hi,hi.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję
Pocieszyłyście mnie dziwczynki kochane.Dzięki Wam mogę miec nadzieję,że nie każą mi mówić "Pana Tadeusza" po niemiecku hi,hi.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję
A mnie najbardziej w tym temacie rozbawil artykul na forum tutaj,on jest wlasnie o tym,jak przygotowac sie do rozmowy o prace,a najciekawsze jest o stroju:)nie mozna isc na taka rozmowe zbyt elegancko ubrana,gdyz to swiadczy o tym,ze za duzo czasu poswiecamy temu,w co sie ubieramy:)nie mozemy miec makijazu,dlatego,ze to swiadczy o tym,ze duzo czasu bedziemy poswiecac w pracy na malowanie sie hihi itd:)pozdrawiam Pana Moderatora:)zaraz bana dostane:)no ale jak mam isc na taka rozmowe?w dresie?haha:):):)
Najlepiej ,zebys zalozyla habit i czepek,wlosy schowane,0 makijazu,hahahahahahahahahahah,pewnie tez nie,bo przeciez nie wszyscy sa wierzacy.
Mozna np.ubrac sie jak typowa niemra,ktora idzie rano do piekarni po bulki....
Bluza z polara,albo jakas od dresu,czesto narzucona na wyciagnieta ,wyplowiala koszulke i legginsy,do tego gumowe klapki ogrodowki,a na glowie artystyczy nielad(pozostalosc po przespanej nocy)hahahahahahaahahahah:D:D:D:D:D Wtedy z biegu ,przyjma Ciebie do pracy ,jako opiekunka osob satrszych w DE.:D:D:D:D
A mnie najbardziej w tym temacie rozbawil artykul na forum tutaj,on jest wlasnie o tym,jak przygotowac sie do rozmowy o prace,a najciekawsze jest o stroju:)nie mozna isc na taka rozmowe zbyt elegancko ubrana,gdyz to swiadczy o tym,ze za duzo czasu poswiecamy temu,w co sie ubieramy:)nie mozemy miec makijazu,dlatego,ze to swiadczy o tym,ze duzo czasu bedziemy poswiecac w pracy na malowanie sie hihi itd:)pozdrawiam Pana Moderatora:)zaraz bana dostane:)no ale jak mam isc na taka rozmowe?w dresie?haha:):):)
Ma byc czysto ,schludnie,delikatny makijaz(jezeli oczywiscie,ktoras lubi sie podmalowac).To chyba raczej wiadomo.
Mala a nocha mialas czerwonego? :)
No dobra nie Dasaj sie zartowalam.Bo Ja podobnie mialam ale nie dalam sobie zdjecia zrobic.:)