no właśnie a ja bidula wiszę i wiszę od 20stej:((((((((
no właśnie a ja bidula wiszę i wiszę od 20stej:((((((((
Kasia-trzeba zaakceptowac w sobie to co złe...?zawsze myslałam ze raczej trzeba walczyc z tym ...zaakceptowac to tak jakby poddać sie złu..?dac mu sobą zawładnąć...nie wiem,ale musze to przemyśleć,dzięki
-
Asik moim zdaniem masz rację. Też uważam że powinny być takie strefy. A Clarksona uwielbiam za wiadomo jaki program TV!
"Wychodzisz do restauracji, żeby nieco odpocząć przy lampce dobrego wina i smacznej kolacji. Ale nic z tego. Zamiast się relaksować, spędzasz czas wśród rozwrzeszczanych maluchów. Czy wszystkie knajpy muszą się na to godzić? A może powinno powstać parę, w których obowiązywać będą strefy wolne od dzieci? Na Zachodzie to już standard - osoby, które nie przepadają za towarzystwem dzieci, mają do wyboru wiele miejsc - począwszy od restauracji, na basenach, plażach i parkach skończywszy - w których ich nie spotkają. Ale w Polsce strefy wolne od dzieci to ciągle rzadkość. Kiedy niedawno Jeremy Clarckson - popularny brytyjski dziennikarz i felietonista - zażartował, że dzieci powinny podróżować w luku bagażowym, spadły na niego gromy. Ale może rzeczywiście nie wszystkie miejsca i środki transportu powinny być dostępne dla najmłodszych?" A wy co sadzicie? Czy powinny powstac strefy wolne od dzieci? A moze to kolejny durny wymysł? Wstawiam swoją opinie . To jest durny wymysl...i jakos mi sie z czyms kojarzy...ale jest idiotyczny.
Asik:)
Ja chadzam i chadzalam z dziecmi po restauracjach,kawiarniach.Kosciol,to juz inna bajka(moje dzieci tam sa jak Anioly).
Pytanie mam:)
Wszystko to co napisalas ,jak najbardziej.
Ty wychowujesz,ja wychowuje(nasze dziecki nie lataja jak pijane zajace),rozmawiamy,pokazujemy,przekazujemy.
Nie wszyscy rodzice tak robia,taka jest rzeczywistosc,wiec gdyby byly STREFY WOLNE OD DZIECI,uwierz mi ...ci rodzice,co to maja serdecznie gdzies dzieciaki ,tam by bywali.
Nie jest ,to dobre,zgadzam sie,ale kompromis zawsze jest potrzebny.
Dzieci po jakims czasie ,same naucza sie jak zachowac sie w danej sytuacji.Przykre ,ale tak juz jest.