Nie rób tego więcej! Moderator
Nie rób tego więcej! Moderator
Dziś było tak ciepło,że po spacerze wyszłam na taras z leżakiem i zaliczyłam pierwsze opalanko,niestety trochę zamglone było słońce ,ale wszystko przede mną. Jestem przygotowana retorycznie i merytorycznie :)
A to wiosna w moim ogrodzie jeszcze szaro-buro ale krokusy w całej okazałości.Rosna sobie gdzie chcą cześć na trawniku cześć w krzaczkach a cześć miedzy innymi cebulowymi.Pierwszy raz od wielu lat spędzam wiosnę w domu.W tym roku będę ogładała tulipany w pełnej krasie.Czekam aż słowik założy gniazdko w różach,i jeżyki sie obudzą z zimowego snu.Pięknie jest chociaz to słowo na wyrost.Trzeba jeszcze poczekać parę tygodni.
U mnie też zakwitło to i owo .... wiosenkowo :)
i nawet pszczółki odwiedziły kwiatki....
Jedna mniej, jedna więcej. Co to dla naszego forum - nic ;-))
Dj atomek z nocną i wiosenną piosenką o miłości! Braciaki i ziomalki teraz kawałek miłej pandy,, niech sie wam różnice składają i miłość puka do drzwi. Drzyjcie koty i pościel i do przodu hey! :-) ; :serce: :kwiatek dla ciebie2: :kwiatek dla ciebie2: :kwiatek dla ciebie2: :kwiatek dla ciebie2: :kwiatek dla ciebie2: :kwiatek dla ciebie2: :kwiatek dla ciebie2: :kwiatek dla ciebie2: :kwiatek dla ciebie2: :kwiatek dla ciebie2:
A teraz zadedykuj cos dla powaznych kobiet,dobra?