Bolą, a właściwie pięką , palą stopy od spodu. Poza tym bolą kolana i kostki.
A może to jest" zwykłe" zakwszenie organizmu i wystarczy kilkanaście dni konkretnej diety?
myślę ze powinien pójść do lekarza jeśli pracuje to niech idzie popołudniu na pogotowie,puki co niech przykłada zinme okłady na stopy nie wolno ich rozgrzewać i musi sprawdzić czy zimno choc na trochę mu pomaga może moczyć nogi w zimnej wodzie.Podejrzewam że może to być zapalenie pochewek ściegnistych a na to lekarz zapisze sterydy typu Enkorton.WIOSENKA a jak jego cukier bo może skoro jest otyły to może cukrzyca
Dzwonie ciagle i nic niby oni czekaja na odpowiedz z ZUS,niestety nazwa firmy nie wywiazuje siez tego
To świetnie, ale możesz się pochwalić swoją opinią w miejscu przeznaczonym do tego. Moderator
nie mam pojęcia. Pracuje dopiero od tygodnia. na pewno nie jest przyzwyczajony do długiego stania.
do tej pory pracował jako kierowca. Na pewno do tego przyczyniła sie też nadwaga , którą ma.
Zalęzy mu bardzo na tej pracy.
nie mam pojęcia. Pracuje dopiero od tygodnia. na pewno nie jest przyzwyczajony do długiego stania.
do tej pory pracował jako kierowca. Na pewno do tego przyczyniła sie też nadwaga , którą ma.
Zalęzy mu bardzo na tej pracy.
myślę ze powinien pójść do lekarza jeśli pracuje to niech idzie popołudniu na pogotowie,puki co niech przykłada zinme okłady na stopy nie wolno ich rozgrzewać i musi sprawdzić czy zimno choc na trochę mu pomaga może moczyć nogi w zimnej wodzie.Podejrzewam że może to być zapalenie pochewek ściegnistych a na to lekarz zapisze sterydy typu Enkorton.WIOSENKA a jak jego cukier bo może skoro jest otyły to może cukrzyca
Mnie to ten masaż w pralce Frani to ktos doradził jak sobie ścięgno Achillesa naderwałam.Tak sobie myślę,że mógłby być skuteczny.Ale niestety,wtedy juz nie miałam Frani tylko automat,nie da rady tam nogi wsadzić:)
Nie wiem jak teraz jego cukier, Nadwage ma od dziecinstwa (moje geny i tendencje do tycia). 2-3 lata temu miał robione badania - były w normie. Jak pójdzie do lekarza to poprosi o skierowanie na wszystkie badania
lekarze z ortopedii z którymi pracowalam często sugerowali pacjentom ten masaż ja mam na strychu Franię bo mój mąż jest po operacji endo kolan i korzystał z tej formy rehabilitacji maprawdę działało,tak samo jak mrożony groszek na obrzęki:)
tak łącznie z badaniem na RZS /reumatyzm/niekoniecznie musi to być coś strasznego ale wiem ze długo się to leczy .Nieraz jest tak u ludzi którzy maja płaskostopie. Mam nadzieję że mogłam ci trochę pomóc dziś zimny okład tak conajmniej przez 20 min .Daj znać co mu lekarz powie.
ok, na razie dziękuję za wszystkie porady. Wiedziałam , ze znajdę tu pomoc i nie pomyliłam się , DZIĘKUJĘ
Może piszę nie w tym temacie , ale nie chcę zakładać nowego. Mój syn poszedł do pracy w hurtowni. Praca ok. Po tygodniu pracy ma straszne prblemy z bólem stóp. Nie może ustać, tak go bolą. Moczy nogi w wodzie z solą. Ma wygodne buty, wkładki żelowe kupił. Na pracy bardzo mu zależy, bo ma rodzinę na utrzymaniu.
Poradźcie coś. Proszę.