A to ja jestem nie :-)normalna bo nie palę
A to ja jestem nie :-)normalna bo nie palę
Od zawsze powtarzam, że do damy to mam daleko,a do prawdziwej to już w ogóle:-).
Dobry wieczór.
też nienormalny jestem.
Bywa opiekunka pijana w pracy. I rozmawia ze mną przez Skypa i pije alkohol ze szklanki, popalając cygaretem. Palenie papierosów to nie jest norma. Ca 28 % dorosłych Polaków pali papierosy. W tym 90% osób zajmujących się opieką.
A skąd takie procentowe wyliczenie dot. osób zajmujących się opieką.
Wiesz że nie mialam nie palącej zmienniczki? a pijanej też nie .Może to dziwne ale tak trafiałam.
A co tego co pisałeś że 90 %osób w opiece pali to chyba bierze się ze,,,stresu itd
Bądź na k.... kabotyn :-)
A tak jak sadzicie: ilu kierowcow pali?
Knorze, z obserwacji autobusowych, musiałabym przyznać Ci rację. Alęł, alęł, sama nie palę i moje tutejsze zesłaniowe koleżanki też nie, wcześniej wymieniałam się z niepalącymi. Mój pech, to jedynie aktualna zmienniczka, paląca w naszej łazience i uważająca, że przesadzam, kiedy mówię o smrodzie.
Za to spotykam tu więcej pijących kobiet, niż w moim wcześniejszym życiu w kraju.
Podróżuję od czterech lat busami , i na razie trafiłam na dwóch niepalących. :-)
Podróżuję od czterech lat busami , i na razie trafiłam na dwóch niepalących. :-)
Samolotami chyba sami niepalący latają , bo nikt się nie pyta czy można na fajkę wyskoczyc...:-)