Nooo. oglądanie sufitu to też czynny wypoczynek, a jaki przyjemny haa...haaa
Nooo. oglądanie sufitu to też czynny wypoczynek, a jaki przyjemny haa...haaa
Przykro mi to stwierdzic, bo naprawde lubie meskie odmiany opiekunek, ale jak nie meloman to megaloman. Uzaleznienie od meeeee.
To mega to mogloby jeszcze byc, ale w innym kontekscie.
Na szczescie jestem optymistka:-)
Pracując w tym zawodzie, dopatrzeć się można wielu uzależnień opiekunek.
1. Palenie papierosów- no wiadomo, miejsce pierwsze.
Wszystkie moje dotychczasowe zmienniczki tytoń kopciły. A i wśród bardzo wielu poznanych Pań opiekunek i jednego Pana-tylko 2 (słownie:dwie) osoby niepalące napotkałem.
2. Nadużywanie w piciu procentów - tu natrafiłem na osoby cztery. Z czym u dwóch, rodziny tolerowały nietrzeźwość opiekunek.
3. Plotkowanie - to odkrycie nowe. Jeśli spotkają się np. we trzy, cztery, to rozmawiają o tych, których znają, a którzy w danym momencie nieobecni są. Nie wyłączając z tego towarzystwa poznanego pana, a jakże.
Knorr opiekunki to normalne kobiety jak byś chciał zauważyć.Mamy takie same uzależnienia jak księgowe krawcowe itd:-)
Myślę ,że to w ogóle przywary ludzi.Palenie ,picie ,plotkowanie ,narkotyki,tablety o działaniu różnym.
Dziwne ,że uogólnił to Knorr do opiekunów.Ludzie tak żyją.Mniej czy więcej korzystaj z dobrodziejstw tego świata.
Kawa też używka ,więc wszyscy praktycznie uzależnieni jesteśmy.
Knorr opiekunki to normalne kobiety jak byś chciał zauważyć.Mamy takie same uzależnienia jak księgowe krawcowe itd:-)
Myślę ,że to w ogóle przywary ludzi.Palenie ,picie ,plotkowanie ,narkotyki,tablety o działaniu różnym.
Dziwne ,że uogólnił to Knorr do opiekunów.Ludzie tak żyją.Mniej czy więcej korzystaj z dobrodziejstw tego świata.
Kawa też używka ,więc wszyscy praktycznie uzależnieni jesteśmy.
Piję bardzo okazjonalnie ....ale palę papierosy ...musi do normalnych nie należę .
Należysz do normalnych opiekunek. Bo normalna opiekunka pali.