Zrób sobie czerwoną, też pycha ale dłużej musi postać.
Zrób sobie czerwoną, też pycha ale dłużej musi postać.
Faworki robię od ok. 30 lat...w DE na każdym wyjeździe po kilka razy... mam nadzieję, ze mój bigoś też dobry, skoro w Polsce cała rodzina i znajomi go chwalą...
Naprawde?! Niesamowite...
Margaritka i Knor przepisy wysłałem...
Dziękuję:-)
Ale prawdziwe, nie wirtualne... :-)
No tego nie wie nikt ;) Nie znam Twoich realnych znajomych (chyba ich tu nie ma,a ja na forum takowych posiadam),wiec dla mnie jestes zlepkiem pikseli;)
Wiem, ze to watek kulinarny ale do bicia tej piany poszukaj kogos innego,dobra? :kwiatek dla ciebie: Nudzi mnie juz ta rozmowa, wiesz?... Jesli Tobie tez sie nudzi to nasmaz se faworkow albo wprawiaj sie w gotowaniu kapusty. Zycze smacznego ;)))
Gratuluję, ja, mimo, że bardzo dobrze gotuję, byłem w 18 miejscach z tego w jednym domu lubili bigos w Hamburgu...
W 18 -tu miejscach byłeś w D.? Matuchno jedynasta .....toż Ty kupę lat musi już jeździsz na te roboty .... Mi dopiero idzie 6-ty rok ...Byłam w 5-ciu miejscach tylko :-( .....Kurczę ...a może ja lepszy bigos gotowałam i datego mnie tam tak na siłę zatrzymywali ? .....pewnie tak :lol3:
Mi też ten z zakwasu w butelce nie smakuje.Robię z torebki i tylko z Winiar,ale nie żurek-barszcz biały.doprawiam,daję wędzonki,kiełbasy,czosnku,na koniec dużo zielonej pietruszki i jest pyszny.Z jajem oczywiście:)