Nie wiem czy to Wasze klimaty;)
Nie wiem czy to Wasze klimaty;)
Jak Ty tam jesteś to przecież NASZ klimat,boś Ty nasza:)))))))
Ostatni mecz Polska Niemcy, 2 do 0 dla Polski. Dowody?
1/ Materac babci zapadał się, zgłosiłam córce, rzuciła okiem, powiedziała, że to się samo napełnia jak trzeba. Ponownie powiedziałam synowi, bo coś mi jednak nie pasiło. Wezwał fachowca, który zawołał o mein Gott i wywalił z materaca 3 zniszczone komory. Aż się spocił, bo babcia została na łóżku w tym czasie, tak trzeba było, gdyż fachowiec wtedy widział efekty pracy. Żal faceta, miał dobre 100kg do manipulacji i wiertarkę w ręce. Ale za to materac nie ma niecki do spania, tylko porządną, gładką powierzchnię.
2/ Babcia cierpi na bóle kręgosłupa, 30 kropli środka przeciwbólowego często pomaga jej jak umarłemu kadzidło. Przeczytałam w ulotce, że dorośli mogą dostawać do 120 kropli, zgłosiłam synowi, pojechał zapytac do apteki. I okazało się, że kobiecina może brać do ...160 kropli dziennie, a lekarz jest mało kompetentny, gdyż zalecił tylko 3o, a jest teraz na urlopie, więc może to i lepiej dla nas.
Ciekawe, czy premia uznaniowa się szykuje, he, he...
Ostatni mecz Polska Niemcy, 2 do 0 dla Polski. Dowody?
1/ Materac babci zapadał się, zgłosiłam córce, rzuciła okiem, powiedziała, że to się samo napełnia jak trzeba. Ponownie powiedziałam synowi, bo coś mi jednak nie pasiło. Wezwał fachowca, który zawołał o mein Gott i wywalił z materaca 3 zniszczone komory. Aż się spocił, bo babcia została na łóżku w tym czasie, tak trzeba było, gdyż fachowiec wtedy widział efekty pracy. Żal faceta, miał dobre 100kg do manipulacji i wiertarkę w ręce. Ale za to materac nie ma niecki do spania, tylko porządną, gładką powierzchnię.
2/ Babcia cierpi na bóle kręgosłupa, 30 kropli środka przeciwbólowego często pomaga jej jak umarłemu kadzidło. Przeczytałam w ulotce, że dorośli mogą dostawać do 120 kropli, zgłosiłam synowi, pojechał zapytac do apteki. I okazało się, że kobiecina może brać do ...160 kropli dziennie, a lekarz jest mało kompetentny, gdyż zalecił tylko 3o, a jest teraz na urlopie, więc może to i lepiej dla nas.
Ciekawe, czy premia uznaniowa się szykuje, he, he...
Pochwalę się Wam :))))) Pewnie, że się pochwalę :)))) A co będę się cieszyć sama :PP
Dzisiaj mija miesiąc odkąd nie palę papierosów :))))) I dobrze mi z tym :DDD
No!Tego to Ci zazdroszczę!Napisz jeszcze ile przytyłaś to bedzie mi leżej:)Nie rzucam bo primo lubię:) secundo-boję sie utyć a już wystarczajaco focza jestem:)I szlag jaśnisty mnie trafia jak innym sie to udaje:):):):)Chociaż nawet nie próbowałam.Gratulacje:)
No proszę ktoś mi czegoś zazdrości :)))) To, żeby Cię to całkowicie "przytłoczyło" to Ci powiem, że schudłam 3 kilo. Jedno niestety juz odzyskałam :(((
Ale i tak te dwa jestem do przodu :)))))))
Małpa!!!!2 kg "do przodu"-do czasu:)Moi wujostwo jak rzucali to się z wodą mineralną nie rozstawali,żeby nie podżerać:) i skubańce nic nie utyli!!!!!!
a ja dzis otrzymałam wiadomość ,ze moj niemiecki zweryfikowano na komunikatywny i dostanę na poczatek 1020,-euro ,tralala-szczęsliwa ja,że weryfikacja za mną:)