....Mysle raczej o drobnym wsparciu w przypadku gdy komus sie cos zlego przytrafi......
Poproszę na taksówke żebym nie musiała czekać 7godzin na dworcu:)))
....Mysle raczej o drobnym wsparciu w przypadku gdy komus sie cos zlego przytrafi......
Poproszę na taksówke żebym nie musiała czekać 7godzin na dworcu:)))
chcesz prawnika ? a myslisz ze zrobi to za darmo ? Do tego tez sa potrzebne pieniadze.
kasa zapomogowo - pozyczkowa no nie wiem czy o takiej formie myslalem.Tu jak ci sie cos stanie powinie ci sie noga to dostaniesz wsparcie od pozostalych ale nie musisz tego oddawac.Poprostu dalej bedziesz wplacac swoja miesieczna dzialke
taka niunia co wpadnie na taki pomysl moze sobie darowac telefony czy e-mail w takiej sprawie.niech sie bzyknie z kierowca bedzie w domu szybciej
Jutro jadę pierwszy raz do opieki kierunek Göttingen. Strasznie się boję.
nie ma czego Waliza pod pache i do pracy.nie zjedza cie Dasz rade a kiedys bedziesz sie z tego smiac
chcesz prawnika ? a myslisz ze zrobi to za darmo ? Do tego tez sa potrzebne pieniadze.
kasa zapomogowo - pozyczkowa no nie wiem czy o takiej formie myslalem.Tu jak ci sie cos stanie powinie ci sie noga to dostaniesz wsparcie od pozostalych ale nie musisz tego oddawac.Poprostu dalej bedziesz wplacac swoja miesieczna dzialke
taka niunia co wpadnie na taki pomysl moze sobie darowac telefony czy e-mail w takiej sprawie.niech sie bzyknie z kierowca bedzie w domu szybciej
''Niunia'' przed wyjazdem zmieniła konto i nie dotarła jeszcze karta.
Miałam nieplanowane wydatki,teraz nieplanowany powrót a rodzina Pdp ma moje problemy w głebokim powazniu.
Napisałam to w żartobliwej formie ale twoja odpowiedź mnie uraziła.
W nawiazaniu do twojego pomysłu-nie sadzisz,ze własnie taki przykry przypadek losowy nadawał by się do wykorzystania tego funduszu?
''Niunia'' przed wyjazdem zmieniła konto i nie dotarła jeszcze karta.
Miałam nieplanowane wydatki,teraz nieplanowany powrót a rodzina Pdp ma moje problemy w głebokim powazniu.
Napisałam to w żartobliwej formie ale twoja odpowiedź mnie uraziła.
W nawiazaniu do twojego pomysłu-nie sadzisz,ze własnie taki przykry przypadek losowy nadawał by się do wykorzystania tego funduszu?
Wiecie co zaraz uslysze ze jestem chory na glowe itp.Wiadomo ze wszyscy jezdzimy tu aby zarabiac.Jedni musza a inni sie do tego poziomu zycia przyzwyczaili.Wiele pisze sie u nas na foru o ochronie naszych praw o ubezpieczeniu,o odszkodowaniach jak by co.Sporo takich wypowiedzi i NIC! A dlaczego nie zaczniemy czegos sami robic dla siebie ? Nie patrzac na to ze ktos nam pomoze.Pomozmy sobie sami !!!
Ja wiem to co mam zamiar napisac wzbudzi wiele kontrowersji,bedzie duzo za i duzo przeciw.Tysiace pytan i problemow.jednak mysle ze warto by bylo sprobowac.
Juz pisze o co chodzi,a jak przeczytacie to albo odeslecie mnie do czubkow albo poprzecie.
Chodzi mi o to aby uruchomic rachunek bankowy na ktory kazde z nas bedzie co miesiac wplacac powiedzmy 5 euro.Suma nie duza kazdego stac.jesli jednak cos sie komus naprawde tragicznego zdarzy tu w DE to bedzie z czego temu komus pomoc.Oczywiscie decyzje o takiej pomocy podejmowac bedziemy wspolnie.Jesli zebrana suma zacznie przekraczac jakis limit ktory ustalimy to mozna to wydac np na spotkanie opiekunow ale takie na ktorym bedzie przynajmniej 40% wplacajacych na owy fundusz i za zgoda 95 % wplacajacych.To sa wlasnie szczegoly ktore trzeba by bylo opracowac,przedyskutowac i spisac w obecnosci np notariusza.
Co wy na to ?