Dziękuje :-)tylko powiedzcie mi co to za sens w nocy zwiedzac? chyba lepiej w nocy spać a w dzień pewnie to samo mozna zobaczyć?no oprócz spektaklu światlo woda ale poza tym to co ma mnie urzec?

Dziękuje :-)tylko powiedzcie mi co to za sens w nocy zwiedzac? chyba lepiej w nocy spać a w dzień pewnie to samo mozna zobaczyć?no oprócz spektaklu światlo woda ale poza tym to co ma mnie urzec?
Niby tak, ale np.miasto nocą, a zwłaszcza koncert i pokaz fontann w dzień, to jak ciepłe piwo, albo zimna kobieta :-(
Ach po lyku ciepłego piwa można zimną kobiete liznąć:lol3:No kusicie tym wszystkim tak że sama nie wiem co zrobie.:-)
Koniecznie odwiedź świątynie Wang .....i pokłoń się się Nai Hui Mito :-)
Ostatecznie może być kilka slajdów, rzutnik, prześcieradło na ścianie, sprawna lodówka, piwo z Tesco i lekko spocony sąsiad - budowlaniec, albo drwal :upup:
:lol1:I muzyke bym dodala :-)
W sumie, Kasiu, to czeskie šukane, to takie coś, a'la przecieranie blatów:wystawia jezyk: :upup:
I za twoim przewodnictwem???:oklaski::oklaski1:
Ach po lyku ciepłego piwa można zimną kobiete liznąć:lol3:No kusicie tym wszystkim tak że sama nie wiem co zrobie.:-)
Orim kurna tam wszyscy w wieku mojego syna:-)
No to mogę powiedzieć że Pragę widzialam:-)Za wszystkie rady dziękuję i obiecuję za Twoje zdrowie wypić to słynne czeskie piwo .
Na piwo to tu
Cross Club
Cross Club (Plynární 1096/23) – Ta legendarna czeska imprezowania (muzyka electro, dubstep i hardcore) od 2009 roku prowadzi niewielką restaurację serwującą również piwo. Jeśli wybieracie się do ZOO, ogrodu botanicznego lub pałacu Troja to wracając przez Holešovice zajrzyjcie do Cross Clubu chociażby po to aby obejrzeć jego fantastyczne dekoracje. Dziwaczna maszyneria w klimatach steampunkowych rzuca się w oczy już z daleka! Restauracja serwuje piwo z browaru Lobkowicz (posiada w swojej ofercie rzadziej dostępne Lobkowicz Premium Ale). Można tu też spróbować jasnego Platana. Ceny piw od 38 CZK.