piekne miasto zyjące cała dobe.Warto je odwiedzić bo zabytki mozna sobie poogladac w internecie.|Klimatu tego miasta jednak nie da się opisać i trzeba tam być i poczuć na własnej skórze.
piekne miasto zyjące cała dobe.Warto je odwiedzić bo zabytki mozna sobie poogladac w internecie.|Klimatu tego miasta jednak nie da się opisać i trzeba tam być i poczuć na własnej skórze.
moze jakis zjazd opiekunek i opiekunow a Pradze zrobimy?? ;) bedzie okazja poczuc klimat
ja do Pragi zawsze chetnie pojade
ja nigdy nie bylam- a mam nature podroznika. lubie podrozowac i poznawac nowe miejsca. wiec Prage pewnie chetnie bym nawiedzila- zwlaszcza, ze tyle sie o niej slyszy. jeszcze tylko kwestia czasu i kasy, skoro checi juz sa ;)
Piękne to fakt. A wiecie, że Most Karola zbudowano bez użycia zaprawy murarskiej tylko do tego celu użyto jajek.....?
Cięzko mi coś idzie zmiana wielkosci zdjęc, więc kolejne wkleję jak sobie je pozmniejszam. Mam tez pozwolenie od mojej kolezanki, z którą urlop ten spędzałam na publikację jej zdjęć, a ona robi prawdziwe cudeńka. No ma dziewczyna talent nieprzeciętny. Poza tym była na wulkanie Teide, a ja z kolei byłam na Los Gigantes i w Santa Cruz de Tenerifa, La Lagunie i La Orotavie, więc będzie co pooglądać, jeśli ktoś ma ochotę, a ja sobie chętnie wrócę wspomnieniami do tych cudnych miejsc i super spędzonego urlopu :)