Nasze podróże, ulubione miejsca

26 października 2016 22:51
Ale piękne!!
26 października 2016 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
Na pewno oblodzone szlaki. Nie dla mnie. 
27 października 2016 00:23 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Teraz trochę zdjęć. I proszę Moderatora o cierpliwość dla mnie - wiem, że piszę kilka postów zaraz po sobie, ale jakbym zrobiła opcję dodania tekstu do poprzedniego postu, to poprzedni post by mi się złączył w jedną całość, a chcę zachować w nim akapity i inne odstępy:)

Więc zdjęcia z Marrakechu już były, teraz zdjęcia z wodospadów i tak w miarę opisywania innych miejsc, będę nowe fotki dodawała. 
Dwa przedostatnie zdjęcia to te kempingi, o których wspominałam. Warunki do kempingowania raczej trudne, ale za to jak wesoło i kolorowo:)

A to Ty Wichurra byłaś w Maroku!
Wyciągnąłem fotki sprzed 2 lat, bo przeżyłaś coś naprawdę fajnego. 
Czytam, oglądam, podziwiam pomysłowość i organizację wyjazdu. Fajowo.
05 stycznia 2017 19:34 / 6 osobom podoba się ten post
a pochwalijki gdzie sa?- bo chce sie czyms pochwalic, a nie moge ich znalezc... 

to chcialam sie pochwalic, ze dzis widzialam najprawdziwszego w swiecie kataryniarza, tyle ze katarynka mocno skoczne rytmy wygrywala, ale i tak mi sie podobalo  dodalabym zdjecie, ale jest za duze- a zmniejszac umiem tylko w swoim laptopie, w tablecie juz nie 

Wątek tak się rozkręcił, że przeniosłam do "nasze podróże - ulubione miejsca" :)
05 stycznia 2017 22:57 / 3 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

a pochwalijki gdzie sa?- bo chce sie czyms pochwalic, a nie moge ich znalezc...:placz1: 

to chcialam sie pochwalic, ze dzis widzialam najprawdziwszego w swiecie kataryniarza, tyle ze katarynka mocno skoczne rytmy wygrywala, ale i tak mi sie podobalo :-) dodalabym zdjecie, ale jest za duze- a zmniejszac umiem tylko w swoim laptopie, w tablecie juz nie :lol3:

Wątek tak się rozkręcił, że przeniosłam do "nasze podróże - ulubione miejsca" :)

To ja co tydzień widuję kataryniarza- brata dziadka ....Orim może potwierdzić ...tak rzępoli,że zęby bolą,a muzykalny z niego człowiek niesłychanie,gra na wszystkim,ostatnio nawet na pile 
06 stycznia 2017 08:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To ja co tydzień widuję kataryniarza- brata dziadka ....Orim może potwierdzić ...tak rzępoli,że zęby bolą,a muzykalny z niego człowiek niesłychanie,gra na wszystkim,ostatnio nawet na pile :lol3:

no ja widzialam katarynke na zywo chyba 1 raz w zyciu- przynajmniej nie przypominam sobie innych przypadkow- wiec dla mnie to bylo cos magicznego ;)
06 stycznia 2017 09:27 / 3 osobom podoba się ten post

no ja widzialam katarynke na zywo chyba 1 raz w zyciu- przynajmniej nie przypominam sobie innych przypadkow- wiec dla mnie to bylo cos magicznego ;)

Takiego prawdziwego (przynajmniej na takiego wyglądał) spotkałam parę lat temu na moście Karola w Pradze.
Na katarynce siedziała papuga, która "tańczyła" w rytm muzyki.
06 stycznia 2017 16:46 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To ja co tydzień widuję kataryniarza- brata dziadka ....Orim może potwierdzić ...tak rzępoli,że zęby bolą,a muzykalny z niego człowiek niesłychanie,gra na wszystkim,ostatnio nawet na pile :lol3:

musiałas mi przypomniec ten "koncert"  
Oj daje chłopina z siebie wszystko  miusik of Germany 
06 stycznia 2017 17:47 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

musiałas mi przypomniec ten "koncert" :-) 
Oj daje chłopina z siebie wszystko :-) miusik of Germany :lol3:

Szkoda,że tego nie nagrałeś,można by było zrobić z tego koncertu dzwonek na smartka.
06 stycznia 2017 17:57 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Szkoda,że tego nie nagrałeś,można by było zrobić z tego koncertu dzwonek na smartka.

przeciez jak by ci telefon zadzwonil z ta muzyka w komunikacji miejskiej to połowa pasazerów wyskoczyła by w biegu przez okna 
06 stycznia 2017 18:00

Ten który kreci sie po moscie Karola w Pradze jest prawie co dzień na szlaku królewskim.Chodzi od starego miasta po sam zamek.
Wypada więc przyjechac do Pragi 
06 stycznia 2017 18:01 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

przeciez jak by ci telefon zadzwonil z ta muzyka w komunikacji miejskiej to połowa pasazerów wyskoczyła by w biegu przez okna :-)

No i pomyśl....wszystkie miejsca wolne..
06 stycznia 2017 18:07
ORIM

Ten który kreci sie po moscie Karola w Pradze jest prawie co dzień na szlaku królewskim.Chodzi od starego miasta po sam zamek.
Wypada więc przyjechac do Pragi :-)

moze, kiedys.... nigdy nie bylam jeszcze
06 stycznia 2017 18:07 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No i pomyśl....wszystkie miejsca wolne..

jest tez druga obcja  wyrzuca ciebie 
poza tym po co Tobie wolne miejsca.Młoda laska jestes możesz postać 
06 stycznia 2017 18:10 / 2 osobom podoba się ten post

moze, kiedys.... nigdy nie bylam jeszcze

piekne miasto zyjące cała dobe.Warto je odwiedzić bo zabytki mozna sobie poogladac w internecie.|Klimatu tego miasta jednak nie da się opisać i trzeba tam być i poczuć na własnej skórze.