On Cię normalnie kocha :-)

On Cię normalnie kocha :-)
Koty nie kochaja , one toleruja .I to juz jest bardzo duzo .:-)
Mnie to wystarczy i bardzo się cieszę z tego :-)
Hihi tak koty tolerują albo nie, lub akceptują :kotek:
Przypomniał mi się taki jeden incydent z moim Śmiałkiem :zaskoczenie:
Kiedyś przyszedł do nas znajomy usiadł na fotelu i zobaczył jak głaskam kota po brzuchu (on to uwielbia ) , stwierdziłam jednak że trzeba zając się gościem...jakaś kawa czy cuś :pije kawe2: ..nasz kolega nie pytając zaczął głaskać Śmiałka po brzuchu tak jak ja to robiłam no i niestety w jednej sekundzie kotek zatopił swoje piękne białe kły w dłoni kolegi :zaskoczenie1:
Także nie na wszystko i wszystkim kot pozwala :nie wolno: :smiech3: Na zakończenie powiem tylko że koty mają bardzo dobra intuicję, wyczuwają intruza z daleka :pojedynek:
Moja Śniesia, smutna na komodzie
No to nasza kocica bardzo toleruje mojego męża a mnie ciut mniej no ale On jest z nią na co dzień i czasem jak na nich patrzę to aż nie wierzę jak ta @ potrafi go omotać:-)
Dlatego wole koty, bo maja charakter i sa dumne .To nie ten kaliber co pies , ktory ma charakter sluzalczy . Wiecznie zabiega o wzgledy i czeka na pochlebstwa . Mozna go kopnac w d... a on i tak przypelznie do kata . Pogon kotu kota :-) to musisz potem wkupic sie w jego laski . Dlatego woli Twojego meza, bo z nim przebywa na codzien .
Jak pogonisz kotu, kota to jak go później udobruchac? Tak z ciekawości pytam. Wystarczy jakiś dobry kasek? :-)
Mam zdjecie swoich zwierząt ale nie wstawie, bo mi fsyt:-) .W kartonie z biedronki siedza :smiech3: .Nasza mloda labradorka gryzla wszystko, koce, legowisko to spala w kartonie . Co zakupy to nowe legowisko miala . Miala tez wspollokatorow , jamnika i kota .