Papierosy, E-papieros - moje przygody z paleniem

26 listopada 2016 22:07
kika1

Jego gabaryty wskazuja tez i moc.
Ustnik jest przesliczny, barokowy:)

A i nazwa wdzięczna tego atomizera- Nautilus, zasilanie, czyli ten box prostokątny, to Eleaf istick Pico.
Znajomy wapujacy dobrał mi te urzadzęnia, a też nie byłam przekonana co do zakupu :)
26 listopada 2016 22:15
tina 100%

A i nazwa wdzięczna tego atomizera- Nautilus, zasilanie, czyli ten box prostokątny, to Eleaf istick Pico.
Znajomy wapujacy dobrał mi te urzadzęnia, a też nie byłam przekonana co do zakupu :)

Ze mna sobie na temat e-papierosa nie pogadasz, ale zdaje mi sie, ze Ivanilia ma cos podobnego do Ciebie:)
Dobranoc, ide do lozka poczytam jeszcze troszke.

26 listopada 2016 22:28
tina 100%

Tak zachęcasz ,że chyba bliżej się przyjrzę temu boxowi. 
Muszę się pożalić,że paczka z liqudem do mnie nie doszła. Zajumali chyba na poczcie polskiej...
26 listopada 2016 23:15 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Tak zachęcasz ,że chyba bliżej się przyjrzę temu boxowi. 
Muszę się pożalić,że paczka z liqudem do mnie nie doszła. Zajumali chyba na poczcie polskiej...

Też chciałam żeby mi z domu wysłali, ale jak popatrzylam na ceny na ebayu, to uznałam że nie ma sensu z Polski zamawiać. 
Tyle, ze te niemieckie liquidy mają dużo gliceryny, dlatego są takie esencjonalne. Zamówiłam 2 z dwoch firm, własciwe oba są niezłe, ale z jednej firmy są naprawde fajne, z tej drugiej fajnie się wapuje po rozcienczeniu-dobrze, ze baze ze sobą miałam.
Zamawiałam też z niemieckiego sklepu on line kiedyś, to mają tam liqueen i dekant, no ale wszystkie w 10 ml buteleczkach.
09 stycznia 2017 13:23 / 1 osobie podoba się ten post
A takie zdrowe miały być.....nieszkodliwe miały być....

http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/zdradliwy-zapach-pieczonych-jablek/b8sxeb

09 stycznia 2017 13:33
To info z dziś. Patrząc jednak na doniesienia dot. smogu.. nic mnie już nie zdziwi.
http://www.pap.pl/aktualnosci/news,763445,szkodliwosc-e-papierosa-zalezy-od-aromatu.html
09 stycznia 2017 13:58
A ja znalazłam raport Instytutu Medycyny Pracy i Zdrowia Środowiskowego. Obiektywna ocena nie oparta na informacjach wyrwanych z kontekstu.Jednak e- papierosy to nie panaceum , ale dużo mniejsze zło :) https://drive.google.com/file/d/0B2HMn-eeX0iWT1Z6SGxGVzFjVDA/view
09 stycznia 2017 14:15 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

To info z dziś. Patrząc jednak na doniesienia dot. smogu.. nic mnie już nie zdziwi.
http://www.pap.pl/aktualnosci/news,763445,szkodliwosc-e-papierosa-zalezy-od-aromatu.html

Iiiiii,tam:):):)Nie ma to jak się porządnie sztachnąć prawdzim papieroskiem ,w dodatku własnoręcznie skręconym:):)Mniam mniam,a nie tam jakieś wynalazki elektroniczne:):):) 
19 kwietnia 2017 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
Moja miara e-liquidu na 3-miesięczny kontrakt około 1,5 l. Tym razem trochę mniej paliłam i wiozę z powrotem około 600 ml. ale w domu dokonczę..
19 kwietnia 2017 20:52 / 4 osobom podoba się ten post
Jak to???
Nie czytałaś jeszcze dzisiaj o cudownym działaniu biorezonansu???   
19 kwietnia 2017 21:24 / 4 osobom podoba się ten post
Błądzisz córko
Forum nie czytasz
To nie moje te "cuda".

Moje są zgoła inne, może nie takie błyszczące, ale też bio 

19 kwietnia 2017 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
Jak gustujesz w jajeczkach to wypróbuj też kulek Gejszy,czytałam że są fantastyczne.
19 kwietnia 2017 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
Żigolo, żigolo...
Te słowa spać mi dzisiaj nie dadzą.

A z koleżanki to chyba prawdziwa skończona kobieta /zob. Słownik synonimów/?

Jeszcze jedno.
Czytać, a zrozumieć przeczytane, to jak dwa ziemskie bieguny.
20 kwietnia 2017 00:08 / 7 osobom podoba się ten post
To jest w głowie, nie szukaj daleko. Ja już 11 miesiąc bez nałoguPewnie że mam kosmate myśli i czasami ciągnie ale nie daję .aliłam bardzo długo bardzo dużo.To moje pierwsze podejście i daj boże ostatnie.
20 kwietnia 2017 06:38 / 5 osobom podoba się ten post
Michasiu i tak trzymaj ,mnie męczyło ponad rok , śniło mi się ze palę .Ale udało się już dawno nie pale i można .Paliłam około 2 paczek dziennie .Teraz jestem szczęśliwa że nie mam tego nałogu i problemu z papierosami w pracy i ogólnie jest dobrze ,Nawet mój zagorzały palacz, mąż też już nie pali i jest super czyste powietrze .Pozdrawiam i życzę wytrwałości wszystkim próbującym .