Tu w zestawie są dwie grzałki. Myślę żeby jeszcze dwie dokupić. A może więcej..?
Tu w zestawie są dwie grzałki. Myślę żeby jeszcze dwie dokupić. A może więcej..?
Kupiłas tylko jedego papierosa? Może choć baterię dokup ? Ile zabierasz liquidu?
Tak, jednego. Tu nie mozna dokupić baterii. Ta co jest podobno na długo starcza. Grzalki dokupię, 4 lub 6.
Liquid jest w czteropakach po ok 50 zł ( dokładnie nie pamiętam ) chyba 10 ml buteleczka. Dziś kupilam jedną bo chcę zobaczyć czy smak i ilość nikotyny będzie dla mnie odpowiednią. Palę ale doopy nie urywa. Chyba za słaby.
A ile mocy ma liquid? Może kup z innej firmy ? Jak palisz e-papierosa to efekt powinien byc podobny jak przy prawdziwym: lekkie gryzienie w gardle i chmura dymu. Może za słaby liqud?
Nie wiem czy dobrze robisz jadąc z jedną fajką,powinnaś miec dwie na zmianę,jak jedna się rozładuje to palisz drugą ,a pierwszą ładujesz. U mnie np. chodzą dwie ładowarki non stop ,bo korzystam z 4 baterii .:-)
6 mg/ ml
Ivanilko, weź mnie nie strasz, że coś się stanie.....pamiętam jak pisalas o dwóch bateriach co najmniej i dwóch ladowarkach....jutro się zapytam w sklepie co mam zrobić w tej sytuacji.
6 mg/ ml
Ivanilko, weź mnie nie strasz, że coś się stanie.....pamiętam jak pisalas o dwóch bateriach co najmniej i dwóch ladowarkach....jutro się zapytam w sklepie co mam zrobić w tej sytuacji.
Tina, nie kupię drugiego. Kupię dwa kartony papierosów ( na wszelki wypadek )
Ewa, dopisałam, wyżej, jednak ma wymienny akumulatorek. Dolną część papierosa się odkręca i wyjmuje.Wystarczy zapasową kupic, a hybrydowo nie pal, bo zaszkodzisz sobie. Ten liquid 6 mg, to za słaby dla Ciebie :) 12 stkę wypróbuj, a i warto flaszeczkę 18 stki kupić, jak Cię mocno przypili-ma kopa , uwierz mi :)
Ewa, dopisałam, wyżej, jednak ma wymienny akumulatorek. Dolną część papierosa się odkręca i wyjmuje.Wystarczy zapasową kupic, a hybrydowo nie pal, bo zaszkodzisz sobie. Ten liquid 6 mg, to za słaby dla Ciebie :) 12 stkę wypróbuj, a i warto flaszeczkę 18 stki kupić, jak Cię mocno przypili-ma kopa , uwierz mi :)
Ten mój nie ma....odkręca się tylko góra i tam wlewa się lquid.
Kurde.....wydalam 160 zł i chyba kupilam jakieś badziewie...
Pamiętam jak się w sklepie 18-tką zaciągnęłam pierwszy raz,widziałam własne gałki oczne jak wyskakują i wracaja na miejsce. :lol2: