Papierosy, E-papieros - moje przygody z paleniem

14 maja 2014 18:27 / 2 osobom podoba się ten post
Dotarła do mnie moja e-faja,dymi się jak trzeba i o to mi chodziło.Nalałam liquidu o smaku caffe latte,bo chciałam spróbowac smakowego,z ciekawości,czy mnie długoletniej palaczce taki smak będzie odpowiadał.No i bardzo przyjemnie się wapuje,myślę,że uda mi się teraz analogi odstawić.Siedze sobie teraz przed kompem i sztacham się jak fakir dymkiem z sziszy,bo w zasadzie mozna by to tego urządzenia e-papierosa porównać.
27 czerwca 2014 15:56
Indyk jak myślał to skończyl marnie:(Jeszcze troche to oddychac będzie zakazane!!!!!
27 czerwca 2014 16:04 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Indyk jak myślał to skończyl marnie:(Jeszcze troche to oddychac będzie zakazane!!!!!

Toz to zwyczajna dyskryminacja, niech zamkna fabryki fajek i bedzie z glowy !!! Co? teraz jak tredowaci, bedziemy sie po krzakach chowac z fajką? Rany julek na chu.... nam ta cala unia byla, domagam sie powrotu PRL i ZSSR !!!
27 czerwca 2014 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
kobieta z papierosem -niefajne ,wielu mężczyzn potwierdzi:)
27 czerwca 2014 17:24 / 1 osobie podoba się ten post
U nas na przystankach nie wolno palić,a tu są ustawine specjalne kosze na pety. Bardzo dużo ludzi przechadza sie z fajeczką w ząbkach ,w wielu restauracjach jest nalepka że mozna palić,aż byłam zaskoczona tym wszytskim jak tu przyjechałam. Wogóle chyba tu jest większa tolerancja dla palaczy.
27 czerwca 2014 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
oczywiście;)
31 lipca 2014 12:16 / 1 osobie podoba się ten post
a po co to w ogóle palić? tylko brzydka cera, mało ładnie wszystko pachnie, zdrowie się niszczy. Zamiast papierosem można ręcę zająć czymś innym, choćby szydełkiem czy drutami a jaki pożytek większy i jeszcze oszczędność bo papierosy to teraz niezły wydatek
31 lipca 2014 12:18 / 6 osobom podoba się ten post
Syliaa

a po co to w ogóle palić? tylko brzydka cera, mało ładnie wszystko pachnie, zdrowie się niszczy. Zamiast papierosem można ręcę zająć czymś innym, choćby szydełkiem czy drutami a jaki pożytek większy i jeszcze oszczędność bo papierosy to teraz niezły wydatek

Wełna tez kosztuje..;)
31 lipca 2014 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

Wełna tez kosztuje..;)

Pale papier.  / bo wiem z reala /, ze wedzone miesko nie biora robale...... hahaahhaha  brzydkie, ale prawdziwe.....

14 sierpnia 2014 16:14
Cienkie papierosy to Slim ?, można je kupić w DE
14 sierpnia 2014 16:18 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Cienkie papierosy to Slim ?, można je kupić w DE

mozna je kupic na calym swiecie Juz Philip Morris o to dba hihi
14 sierpnia 2014 16:30 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

mozna je kupic na calym swiecie Juz Philip Morris o to dba hihi

już się wymądrzyłeś
14 sierpnia 2014 16:48 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

już się wymądrzyłeś

bo ja prosto swiatowy chop hihi
14 sierpnia 2014 17:30
a ja kupię sobie fajkę, taką z cybuchem
14 sierpnia 2014 17:40
no proszę, da się te fajki cienkie kupić w De,jeśli tak to gdzie ?