Ociagasz sie kochana w blogu brak nowego posta:):)co to ma byc?:)
Ociagasz sie kochana w blogu brak nowego posta:):)co to ma byc?:)
Katarzyno gdzie ty się podziewasz?? Gdzie się zawieruszyłaś juź chciałam list gończy za tobą wysłać:)
Wieczorkiem, tudzież nad ranem nadrobię zaległości;)
Tinka,
to nas juz dwie.
Ja tez zieloniutka, na razie zbieram info.
Piszesz o jakiejś jednorazówce.
Skąd masz, gdzies zamówiłas? Za ile?
Na razie zamówiłam jednorazowego,daję linka do papierosa i do sklepu
http://www.esmokingworld.com/pl/e-papieros-jednorazowy/294-e-papieros-jednorazowy-mild-classic.html
Jak mi się spodoba,to sobie jakiś fajny wielorazowy zamówię.
Doszedł juz do mnie zamówiony wcześniej papieros.Wrażenia dobre,tylko jakoś słabawo dymi.Chciałabym zamówic już wielorazówkę,ale żeby dobrze kopciła:)Waham się między Mildem masterem,a Volishem.A może osoby,które już dłużej palą e-papierosa mają jakieś typy?Bo ja jestem poczatkująca,no i zielona w temacie.
Najważniejszą cechą dobrego e-papierosa jest duża ilość dymu. Jeśli bateria ma zbyt słabą moc to po jakimś czasie tego dymu jest coraz mniej,tak samo jeśli chodzi o grzałki,jeśli są kiepskie to dymią tylko przez jakiś czas i to samo dotyczy liquidu.
Zamawiając e-papierosa kieruj się właśnie mocą baterii-to podstawa,jeśli chodzi o liquid nie wybieraj "made in china",raczej dobrej marki i absolutnie nie dużej mocy,bo przy każdym pociągnięciu będą Ci wychodziły oczy z orbit i sie zniechęcisz.
Ja mam 3 rodzaje baterii,bo po ostatniej akcji nie ufam nawet najbardziej zaufanym firmom.
Dzięki dziewczyny.Chyba wybór na Volisha padnie i kupię od nich też liquid.W tej jednorazówce co mam bateria jest słabej mocy,no i mimo tego że napełnili ją liquidem 18-stką,to czuję niedosyt ,bo dymu mało,to i mniejsza podaż nikotyny,smak tez ledwo wyczuwalny.Samo e-palenie przypadło mi do gustu,tak se myślę,ze jak dobiore właściwy sprzęt,to odstawię całkiem analogi.To,ze mogę sobie z papierosem w zębach chodzić po mieszkaniu i nikt mnie nie wygania,już mi sie bardzo podoba:)
Dzięki dziewczyny.Chyba wybór na Volisha padnie i kupię od nich też liquid.W tej jednorazówce co mam bateria jest słabej mocy,no i mimo tego że napełnili ją liquidem 18-stką,to czuję niedosyt ,bo dymu mało,to i mniejsza podaż nikotyny,smak tez ledwo wyczuwalny.Samo e-palenie przypadło mi do gustu,tak se myślę,ze jak dobiore właściwy sprzęt,to odstawię całkiem analogi.To,ze mogę sobie z papierosem w zębach chodzić po mieszkaniu i nikt mnie nie wygania,już mi sie bardzo podoba:)
Jak tak Was czytam dziewczyny to jestem szczęśliwa, że udało mi się rzucić ten cudny nałóg ;-))) Czasami coś mi odbije i zapalę papieroska np. do drinka ale do nałogu nie wracam ;-)))
To uważa,j bo bedziesz miala dwa.:):):)
Jak tak Was czytam dziewczyny to jestem szczęśliwa, że udało mi się rzucić ten cudny nałóg ;-))) Czasami coś mi odbije i zapalę papieroska np. do drinka ale do nałogu nie wracam ;-)))
Ale Myszencjo-do którego nalogu????Hi hi hi