A wystarczyło zamówić flatrate do Polski za 4 euro miesięcznie i opiekunka by rozmawiała do woli, a babcia zaoszczędziła 696 euro:)
Ale opiekunka też nieodpowiedzialna. Może zrozumiała, ze ma godzinę dziennie darmowych rozmów.
A wystarczyło zamówić flatrate do Polski za 4 euro miesięcznie i opiekunka by rozmawiała do woli, a babcia zaoszczędziła 696 euro:)
Ale opiekunka też nieodpowiedzialna. Może zrozumiała, ze ma godzinę dziennie darmowych rozmów.
Trafiła się nieodpowiedzialna osoba lub niepoinformowana właściwie skoro tyle wydzwoniła.Wstyd żaden bo za poprzedniczkę ,obcą się nie odpowiada .A teksty do PDP typu "brak telefonu ,brak kłopotów" po pierwsze trąci lizusostwem a po drugie robisz "pod górkę " następnej zmienniczce....Nie każda ma aplikacje itp.To ,że Ty nie korzystasz nie znaczy ,że następna nie będzie potrzebowała-trzeba myśleć!Nie tylko o sobie!
Osobiscie mam LycaMobile z taniutką opcją do PL i na komórki i na domowe ,ale nigdy bym nie powiedziała na szteli ,że mi niepotrzebny telefon!!!!Telefon zawsze potrzebny i to żaden luksus jest w 21 wieku:)
ja chcialabym sie zapytac o mozliwoscv lycamobile bylam na stacji benzynowej tam starter jest za 15 e
mowili cos o tym ze trzeba to zameldowac przez neta ale patanie na adres polski czy niemiecki
druga sprawa jak jestem w polsce to musze doladowywac ten niemiecki telefon czy tylko jak jest potrzebny w de - i rozumiem ze najtaniej dzwonic na stacjonarne do polski
Tez bym tego nie powiedziala poniewaz telefon jest bardzo wazny. a nie kazdy ma mozliwosc korzystania ze skypa
http://www.lycamobile.de/po/
To strona niemieckiej Lycy-wszystkie info po polsku.Możesz sobie na niemiecki adres zamówić darmowy starter.Jak jestes w PL nie musisz doładowywac.W PL tez można polski starter kupić i masz z tą osobą jak Ty jestes w D gadanie za darmo:)Niemieckiej sie nie rejestruje,może teraz ,ja mam juz trochę i nie rejestrowałam.Jest opcja SPAR na nr 2525 i wtedy na stacjonarne masz tylko 15 centów za połaczenie a gadasz bez limitu,na komórki tak samo z tym że minuta 1cent.Zeszta postudiuj sobie na stronie ,tam wsio jest.:)
ja chcialabym sie zapytac o mozliwoscv lycamobile bylam na stacji benzynowej tam starter jest za 15 e
mowili cos o tym ze trzeba to zameldowac przez neta ale patanie na adres polski czy niemiecki
druga sprawa jak jestem w polsce to musze doladowywac ten niemiecki telefon czy tylko jak jest potrzebny w de - i rozumiem ze najtaniej dzwonic na stacjonarne do polski
Tez bym tego nie powiedziala poniewaz telefon jest bardzo wazny. a nie kazdy ma mozliwosc korzystania ze skypa
dzieki bardzo....
Witajcie - dawno sie nie odzywalaam n udaslo mi sie dojechac i wrocic z de:) w miedzyczasie i teraz odpoczac.
Ale niesetty czas wracac do de - i tu jest sprawa ktorej nie potrafie ogranac roznawialam z niemieckim posrednikiem polska firma rodzina.... nie da rady by byl dostep do telefonu stacjonarnego do Polski - w moim przypadku to wazne
bo osoba ta jest chora i nie moze z kompa korzsyac. Ja nie moge zrezygnowac z wyjazdu do de a problem z kontaktem bedzie....
co robic......
Ja mam w Play.....ten kto z Polski dzwoni nic nie placi a ja 5 gr za jedna minute........moze tak