20 stycznia 2015 11:32 / 3 osobom podoba się ten post
slonecznieKasiu 63-dziękuję za informacje i wsparcie= wypychanie mnie do akcji :).
Aplikuję w przyszłym tygodniu-to na 100%. A językiem dalej się martwię, bo dla mnie określanie komunikatywnego jako B1 to zawyżanie wymagań. A nie po to uczę się niemieckiego kilka miesięcy, żeby za 900ojro pojechać:/....
Dzwonić nie będę, wyślę aplikacje i poczekam na odzew.
I możesz tak czekac i czekać i czekac -teraz lekko martwy okres po świętach.Boisz się sama ogłosić?Przecież to nie jest zobowiązujące a przy okazji sprawdzisz swój język bo co telefon to weryfikacja:)I cos się tak uczepila tych A1/B1???Zostaw to,mów jak potrafisz ,nie wszystkie firmy też operuja tymi pojęciami.Jesli uważasz ,ze dogadasz się z PDP,w sklepie ,na poczcie np. to zacznij sie pakować bo im więcej rozkminiasz tym gorzej -real i tak zweryfikuje Twoje pytania,watpliwościi umiejetnosci.Wysiadasz z busa przed domem PDP i nie ma że boli,musisz się dogadac i dac sobie radę:)I dogadasz się:)Lepiej gorzej ale pojedziesz z koksem,mówię ci!!!!!Myśmy tu to przerabiały prawie wszystkie.Więc moja panno ,pełna mobilizacja-dopiero wtorek a Ty jeszcze tydzien chcesz zmarnować?