Babko, to jest jakiś pakiet, czy co?
Witajcie - dawno sie nie odzywalaam n udaslo mi sie dojechac i wrocic z de:) w miedzyczasie i teraz odpoczac.
Ale niesetty czas wracac do de - i tu jest sprawa ktorej nie potrafie ogranac roznawialam z niemieckim posrednikiem polska firma rodzina.... nie da rady by byl dostep do telefonu stacjonarnego do Polski - w moim przypadku to wazne
bo osoba ta jest chora i nie moze z kompa korzsyac. Ja nie moge zrezygnowac z wyjazdu do de a problem z kontaktem bedzie....
co robic......
No właśnie. Też jestem ciekawa bo jeśli to faktycznie tak tanio to zmienię sieć/
Place abonament w Play i taka jest kwota 0.5 gr mowie jak na spowiedzi :randka:
Ja mam telefon na kartę. Jakoś nie mogę przekonać się do abonamentu.
Witajcie - dawno sie nie odzywalaam n udaslo mi sie dojechac i wrocic z de:) w miedzyczasie i teraz odpoczac.
Ale niesetty czas wracac do de - i tu jest sprawa ktorej nie potrafie ogranac roznawialam z niemieckim posrednikiem polska firma rodzina.... nie da rady by byl dostep do telefonu stacjonarnego do Polski - w moim przypadku to wazne
bo osoba ta jest chora i nie moze z kompa korzsyac. Ja nie moge zrezygnowac z wyjazdu do de a problem z kontaktem bedzie....
co robic......
Kupić tej chorej osobie w PL polski starter do LYCA MOBILE i sobie taki sam w D ibedziesz mogła zupełnie za friko gadac do oporu:)
www.lycamobile.pl -są wersje strony i po polsku i po niemiecku:)
Kasiu, ja troszkę z innym pytaniem: pisałaś niedawno o tym, że w Lycamobile nie ma już opłaty 15 centów za połączenie, tylko płaci się za minutę 1 cent na komórki i stacjonarne. Dlaczego u mnie nie działa, wysłałam tego sms-a SPAR na podany numer i dalej zżera mi 15 centów za połączenie. Czy przyczyną może być fakt, że dawno temu (w ubiegłym roku) doładowywałam konto? Przepraszam, że w nieodpowiednim wątku, ale nie mogę znaleźć tego z Lycamobile.
bardzo dzieki za odpowiedzi tylko nasuwa mi sie pytanie odnosnie rejestracji numeru jesli chodzi o ta nowa ustawe - lyka nie zarejestruje bo mi powiedziano ze jedynie przez neta - a wogole to nie mozna z nikim pogadadc tak jak w innych sieciach - i powiedziano mi ze polska lyka zbankrutowala - to info od osoby pracujacej w orange. nie wiem na ile prawdy a jak dzwonie z komorki na stacjonarne z niemieckiej lyka to ile wychodzi?
Nie ,nie pisałam,że te 15 centów pobiera za połączenie iże jeśli chodzi o dzwonienie na stacjonarne to się pogorszyło,bo wczesniej było tak,że pobierało tylko te 15centów a gadac można było do oporu a teraz i za poł.pobiera i 1 cent za minutę.Więc nie ma juz róznicy w kosztach czy to na stacjonarny czy na komórke jest tak samo.To po wysłaniu SPAR.Jak sie nie wyśle to stawki są wyższe.Zobacz na strone Lycy.
Przepraszam Kasiu, musiałam czegoś nie doczytać albo źle zinterpretowałam :-( Dziękuję za wyjaśnienie :)