Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

25 kwietnia 2016 16:09
IGGA

Czym sie kierowały poszkodowane kobiety? Porządna kobieta, spełniona w swoim małżeństwie, doceniona przez własnego męża nie szuka wrazeń, nawet wtedy jeśli ma bardzo trudna sytuację finansową. Ten pan, same piszą że tak pięknie do nich mówił, obiecywał. Tak do końca nie pisza co im obiecywał. Oczarował je głosem. Sama wielokrotnie dzwoniłam po różnych agencjach pracy i nikt mnie głosem nie oczarował ale konkrety mnie interesowały.A te pokrzywdzone na co liczyły?  A może miały dużo więcej obiecane poza kolacją, może miały być wspólniczkami tego oszusta. Bo tak to działa, przecież normalna , zdrowa na ciele i umysle idzie do Sądu Pracy. A tu strach. Sa złe na niego, są oszukane i jedyne co moga zrobic to wylać wiadro pomyj na facet na forum i to jeszcze pod nic nie mówiącym nickiem. Kto go tutaj zawsze bronił? Tylko te co same prowadzić chciały na forum szemrane interesy. Gdyby tym poszkodowanym udało sie nawiązać założmy obiecaną współpracę to same by tu szalały i werbowały naiwne w potrzebie. 

Nie wiem czy znam całą sprawę, bo być może nie wszystko wiem, ale to co czytałam wcześniej powoduje, że mam Iggo podobne odczucia jak Ty. Oczywiście - jesteśmy słabe, możemy mieć gorsze chwile, ale naiwności w długim czasie jakoś nie mogę zrozumieć.
25 kwietnia 2016 16:10
Mycha

Płeć zależy od tego, którą nogą wstanie - lewą czy prawą. 

Grunt zeby to wstawanie zgrac z odpowiednia pozycja przy sikaniu...
25 kwietnia 2016 16:13
Aniak

eeee tam , po co roztrząsać czy to on czy ona . nastala moda na "Conchity Wurst"  to i my mamy tutaj swoją i chyba to pierwszy taki przypadek w branzy opiekuńczej . Taka to "ciekawostka przyrodnicza " Ja tam jestem tolerancyjna wobec anomalii - nie toleruje tylko wulgarności . Nasza "Conchita " balansuje na granicy sprośnego żartu a wulgarności . Conchita = uważaj !!! u mnie nie ma przebacz jak granicę przekroczysz . 

Bede uwazala...Obiecuje.Nie chce pozniej komplikacji.
25 kwietnia 2016 16:16
Barbara niepowtarzalna

Jak masz " świadków " to Ci wierzę :-).....Kopernik też podobno była kobietą , ale , czy Sklodowska to już pewna nie jestem :lol3:

Sklodowska byla Curie i jej maz z tego powodu byl rad.
25 kwietnia 2016 16:17 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Czym sie kierowały poszkodowane kobiety? Porządna kobieta, spełniona w swoim małżeństwie, doceniona przez własnego męża nie szuka wrazeń, nawet wtedy jeśli ma bardzo trudna sytuację finansową. Ten pan, same piszą że tak pięknie do nich mówił, obiecywał. Tak do końca nie pisza co im obiecywał. Oczarował je głosem. Sama wielokrotnie dzwoniłam po różnych agencjach pracy i nikt mnie głosem nie oczarował ale konkrety mnie interesowały.A te pokrzywdzone na co liczyły?  A może miały dużo więcej obiecane poza kolacją, może miały być wspólniczkami tego oszusta. Bo tak to działa, przecież normalna , zdrowa na ciele i umysle idzie do Sądu Pracy. A tu strach. Sa złe na niego, są oszukane i jedyne co moga zrobic to wylać wiadro pomyj na facet na forum i to jeszcze pod nic nie mówiącym nickiem. Kto go tutaj zawsze bronił? Tylko te co same prowadzić chciały na forum szemrane interesy. Gdyby tym poszkodowanym udało sie nawiązać założmy obiecaną współpracę to same by tu szalały i werbowały naiwne w potrzebie. 

Igga, a skąd ja mam wiedzieć, czym sie kierowały? Wiesz, zasadniczo mnie to mało obchodzi, a że o porządnych kobietach spełnionych w małżeństwie i docenianych przez męża (uff, ależ musi być fajowo być docenianą przez męża ;):D) nie wiem nic i nawet sobie tę niewiedzę chwalę, to i roztrząsany temat mnie średnio zajmuje :).

Moja uwaga nie wnosiła absolutnie nic do wątku i nie jest godna uwagi, dziękuję :).

25 kwietnia 2016 16:17 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Też się podpisuje pod tym,kręcenie wora pewne,albo łeb w pachwinach

I juz Cie lubie...malenka.
25 kwietnia 2016 16:19
Marta

Nie,telefon sie nie liczy,przy obecnym poziomie techniki głos z łatwością można zmienić z męskiego na kobiecy.A więc pozostaje tylko ściąganie majtek.Ooo i piszę jak Espana:-)

Tak.Niektorym juz tylko to zostanie...
25 kwietnia 2016 16:20
Marta

Ok,niech będzie że ja na żartach sie nie znam.Moderatorze.

A tego nie powiedziałem ;-) Moderator

Nie powiedzial tego...
25 kwietnia 2016 16:23
Pomoc forum1

Marto odpowiadam zatem jak ja to widzę. Posta tamtego uznałem jako żart (słaby bo słaby, ale żart). Moderator to człowiek, a nie maszyna, dlatego niektóre posty są usunięte dopiero po chwili, a nie od razu. To że kilka/kilkanascie osób przeczytało tamtego posta - no to co? Na to wpływu większego i tak nie miałem. Większość stałych użytkowników wie, że czasami podchodzę z dystansem do tego co o mnie piszą - nie dajmy się zwariować. Raczej nikt z tutaj piszących/czytających nie potraktuje mnie z powodu takiego wpisu jako oszusta, czy też wspólnika osoby, o której piszecie. Nieprawdaż?

Masz racje.Marta to skarzypyta i bedzie u pani...
25 kwietnia 2016 16:29
Dokladnie.Wszystkie drogi prowadza do Rzymu.A gdzie tam powazny facet. Espana do sierpnia ubiegloego roku byla jeszcze urzedowo kobieta.A dzis wraca na forum jako pan i dalej pracuje w opiece.Ale w innej firmie.Musicie wrocic do forum sprzed wielu miesiecy to moze ktos znajdzie pania Espane...
25 kwietnia 2016 16:31 / 3 osobom podoba się ten post
IGGA

A ty to wszystko wiesz. Doświadczyłaś tego ? daj na luz, bo ci sie farba zlasuje. Każdy popełnia błędy z różnych przyczyn i nie koniecznie musi być chory na ciele i umysle. Ty tez sie zawiodłas. Więc odpusc innym.Wyhodowany na spikerowej piersi  kosił pózniej jak mógł.Czy kazda kobieta bez mężczyzny szuka przygód? może w wielkiej niedoli pracy któras z kobiet szukała. W niedostatku , ze zmartwieniami mozna komus zaufać nie zdając sobie sprawy z zagrożenia.

Dla jasności twojej nie szukam pracy u pokatnych werbowników. I nie bronie oszustów. Nie lubię tylko zmasowanego ataku na kogos zwłasza osob nie będących poszkodowanymi . A może tez tego doswiadczyłas, że w takim tonie piszesz ?
25 kwietnia 2016 16:31
ORIM

a ja nie mam :lol3: chyba czuje sie pominiety :lol1:

I na Ciebie przyjdzie kolej malenki...Na razie masz numer 54.Czekaj...
25 kwietnia 2016 16:32 / 6 osobom podoba się ten post
espana69

Dokladnie.Wszystkie drogi prowadza do Rzymu.A gdzie tam powazny facet. Espana do sierpnia ubiegloego roku byla jeszcze urzedowo kobieta.A dzis wraca na forum jako pan i dalej pracuje w opiece.Ale w innej firmie.Musicie wrocic do forum sprzed wielu miesiecy to moze ktos znajdzie pania Espane...:brawo1:

i jak ??? Wygodniej sie teraz sika ?
25 kwietnia 2016 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
espana69

I na Ciebie przyjdzie kolej malenki...Na razie masz numer 54.Czekaj...

poczekam mam czas i moze w realu bedziesz mial(a) odwage powiedziec "malenki" 
25 kwietnia 2016 16:34 / 1 osobie podoba się ten post
Podobno nie wolno pisać jednego posta pod drugim.Cóż,zielonej farby zabrakło.