Nie polecam.Mają totalne zamięszanie i się gubią.Pierwszy raz miałam jechać do dziadka chodzącego z rolatorem a na miejscu się okazał,że dziadek leżał,miał raka,jego dni były policzone...Musiałam go karmić,wstawać każdej nocy...Do tego była żona niby nie wymagająca opieki a musiałam jej sprzątać ,usługiwać i gotować,codziennie wymyślała mi zadania ...o godzinie 7 rano już jedlismy sniadanie,do łóżka nie mogłam iść wcześniej niz po 22ej.Byłam do dwóch osób,gdybym wiedziała,że dziadek ma policzone dni i umiera i że muszę też latać koło jego zony to nigdy bym nie pojechała.Nastepsna sprawa to podróż...Dali mi tylko 80 euro za przejazd w dzwie strony,więc koszt powrotu do polski musiałam sama zapłacić. Miałam umowę o pracę,prosiłam o 2 tygodniowy pobyt w Polsce a później chciałam spowrotem jechać do pracy...Ledwo przyjechałam do domu już był w domu list,że z dniem powrotu moja umowa z nimi jest już rozwiązana.Zerwałam z nimi kotakt,ale nalegali i namawiali,że następnym razem nie zwerwą mojej umowy...Pojechałam drugi raz,zaraz jadę do domu na święta ,bo rodzina sobie życzyła,ponieważ zostaną z podopieczną,między czasie zaczęłam chorować i potrzebuję po świętach w Polsce iść do lekarza,więc wróciłabym 15 stycznia,rodzina na mnie czeka i chcą żebym wóciła,ale co najlepesze firma poinformowała mnie ,że będę za długo w Polsce i muszą moją umowę na ten czas rowzwiązć a przeciez podpisywałam do następnego roku....jak widać najlepiej do Polski wcale nie jezdzić...Za 6 dni nie wykorzystanego urlopu zapłacili mi tylko marne 50 E. haha kpina.Są nie życzliwi i nie uprzejmi.Nie polecam